Buzz Rockington en Club 3voor12 Den Haag in Stork On Air Buzz Rockington en Club 3voor12 Den Haag in Stork On Air

Vrijdag 10 januari van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Buzz Rockington en Club 3voor12 Den Haag in Stork On Air

Vrijdag 10 januari van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Buzz Rockington te gast en belt Stork On Air met 3voor12 Den Haag.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Buzz Rockington te gast. De viermansformatie maakt powerrock en valt op met liedjes die in een hoog en strak tempo worden gespeeld. Buzz Rockington tekende in september bij Staal Metal Management en is sindsdien niet meer te stoppen; zo waren ze onlangs nog te horen bij het Amerikaanse radioprogramma 'Home Grown Heroes' en speelt de band volgende week vrijdag in het Paard van Troje tijdens Trojan Metal Fest. Nu komen de vier leden langs bij Stork om niet alleen te praten over de toekomst, maar gaan ze ook een nummer live spelen. 

Stork On Air belt morgenavond ook met Remco van der Ham, hoofdredacteur van 3voor12 Den Haag. Zaterdag vindt namelijk de 34ste editie plaats van Club 3voor12 Den Haag in het Paard Café met optredens van Klopje Popje, Garlic, Doghouse en Luka.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag