Vortex University en I Chaos in Stork On Air

Vrijdag 3 januari van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond wordt de eerste uitzending van dit jaar feestelijk ingeluid door de band Vortex University. Daarnaast belt Stork On Air met drummer Koen Herfst over de band I Chaos.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Vortex University te gast. De jonge Haagse pop-rockformatie dook vorig jaar samen met Robin van Loenen (Destine) de studio in en het resultaat, The Butterflies EP, werd eind november gepresenteerd in de Supermarkt. Satellite is de eerste single van de debuutEP van dit viertal en laat zien dat Vortex University catchy liedjes kan produceren. Vortex University zal morgenavond in de studio een liedje gaan spelen en vertellen over de toekomstplannen.

Stork On Air belt morgenavond ook met Koen Herfst. De drummer vertelt over het vertrek van I Chaos-frontman Harry van Breda en de komst van Tobias Borra (ex-Cypher). De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Joris van der Poel.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.