Leidse binnenstad wordt omgetoverd Leidse binnenstad wordt omgetoverd

Bekijk hier het volledige tijdschema

, Redactie 3voor12 Den Haag

Leidse binnenstad wordt omgetoverd

Bekijk hier het volledige tijdschema

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Zaterdag 20 september staat de Leidse binnenstad in het teken van de Nacht van Kunst & Kennis. Door de hele stad heen openen Leidse podia, musea en universiteitsgebouwen hun deuren. Het festijn vangt aan vanaf 19.30 uur waarna je in alle deelnemende locaties terecht kunt voor lezingen, muziek, kunst en experimenten. Ook kan er worden genoten van theater, dans, (moleculair) eten en drinken, talkshows en de Ig Nobel Night. Alle locaties van de Nacht van Kunst & Kennis bevinden zich in de binnenstad, op maximaal 15 minuten loopafstand van elkaar.

Programma
Het programma van De Nacht van Kunst & Kennis begint om 19.30 uur in het Rijksmuseum Volkenkunde en tegelijkertijd ook op het Gebr. de Nobel Stage in het cultuurcomplex Scheltema, gevestigd in een prachtige textielfabriek uit 1817.
 
Muzikale optredens
Muzikaal genieten tijdens De Nacht kan met optredens van onder meer Spinvis, Douwe Bob, Amatorski, Case Mayfield en Marien Dorleijn van Moss.
 
Overige informatie
Meer weten over wat er zoal te doen is in Leiden? Ga dan naar de website van De Nacht van Kunst & Kennis alwaar ook het volledige programma in een overzichtelijk blokkenschema te downloaden is.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag