Winnen: Town of Saints prijzenpakket Winnen: Town of Saints prijzenpakket

Vrijdag 4 april in de SuperMarkt

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: Town of Saints prijzenpakket

Vrijdag 4 april in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het trio Town of Saints begint in 2010 als straatmuzikanten en sindsdien tourden Harmen Ridderbos (zang/gitaar), Heta Salkolahti (viool/zang) en Sietse Ros (drums) door heel Europa. Met haar gevoelige indiefolk weet deze Nederlands/Finse formatie in januari 2013 maar liefst zeven optredens op Eurosonic Noorderslag. Op vrijdag 4 april staat Town of Saints in de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag geeft een prijzenpakket met onder andere vrijkaarten weg.

Town of Saints combineert een traditionele folksound met moderne indierock elementen. De band wordt dan ook wel vergeleken met bands als Arcade Fire en Local Natives. In 2013 verscheen het debuutalbum 'Something To Fight With' van de band met daarop onder andere de veelvuldig op de radio gedraaide single ‘Carousel’. Het komende seizoen is Town of Saints onder andere te zien op Schollenpop.
 
Gratis naar Town of Saints?
3voor12 Den Haag geeft een Town of Saints prijzenpakket weg, bestaande uit 2 vrijkaarten voor het optreden van Town of Saints in de SuperMarkt op vrijdag 4 april, een gesigneerde versie van het debuutalbum, een Town of Saints Truckercap, een Town of Saints ‘Tote bag’ en omdat het allemaal nog niet genoeg is: een paar O’Neill sneakers in de typische Town of Saints kleuren. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de in 2011 verschenen eerste EP van Town of Saints? Vul uiterlijk woensdag 2 april onderstaand formulier in om kans te maken op het prijzenpakket dat onder de juiste inzendingen wordt verloot.
 
Town of Saints + support Honig
Vrijdag 4 april @ De SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur (20.30 uur zaal open)
Entree: 8 euro (excl. servicekosten)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag