Exclusief akoestisch optreden The Boxer Rebellion Exclusief akoestisch optreden The Boxer Rebellion

Win gastenlijstplekken op 3voor12 Den Haag

, Redactie 3voor12 Den Haag

Exclusief akoestisch optreden The Boxer Rebellion

Win gastenlijstplekken op 3voor12 Den Haag

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Zondag 23 februari speelt de Engelse band The Boxer Rebellion in Paard van Troje, helaas al binnen korte tijd uitverkocht. Balen zou je denken, maar 3voor12 Den Haag komt met de oplossing! ’s Middags, voorafgaand aan het optreden, organiseert 3voor12 Den Haag namelijk een exclusieve akoestische sessie met The Boxer Rebellion. Wil je hier bij aanwezig zijn? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op plekken op de gastenlijst voor dit unieke optreden.

Vorig jaar bracht The Boxer Rebllion alweer haar vierde album uit met daarop onder andere het nummer ‘Diamonds’ waarmee de band in de hitlijsten stond. Het Londense viertal staat bekend om haar no nonsense do-it-yourself instelling. Wat nou geen geld of platenmaatschappij? Niks houdt ze tegen om hun melodieuze Britrock de wereld in te brengen. Ze financierden hun eigen tour en gingen gewoon door met het schrijven en opnemen van nummers. Deze houding zette zoden aan de dijk, want in 2011 volgde de doorbraak naar het grote publiek. De muziek doet enerzijds denken aan Interpol; anderzijds aan de hoopvolle, frisse rockmuziek van bands als The Veils, Thirteen Senses, Broken Records en Doves.
 
De akoestische sessie bijwonen?
3voor12 Den Haag organiseert op zondag 23 februari om 14.00 uur een exclusief akoestisch optreden in het Paardcafé in Den Haag. Wil je deze sessie bijwonen? Dat kan! Een select publiek kan bij de sessie aanwezig zijn. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de vraag ‘Hoe heet het vierde en meest recente album van The Boxer Rebellion’ en vul onderstaand formulier in. Zorg dat je uiterlijk woensdag 19 februari het formulier hebt ingevuld. Onder de juiste inzendingen verloten we de gastenlijstplekken en kun jij misschien samen met een vriend of vriendin bij de sessie aanwezig zijn.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag