Winnen: vrijkaarten Ongetemd feest Winnen: vrijkaarten Ongetemd feest

Zaterdag 5 april in Paard van Troje

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Ongetemd feest

Zaterdag 5 april in Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Eén keer per jaar gaat het los; het Ongetemd feest in poppodium Paard van Troje. De feesten zijn even berucht als beroemd, steevast uitverkocht en altijd een doldwaas geheel. Op zaterdag 5 april gaat het kledingmerk slash vrije denkers collectief weer los met een fijne reeks namen op het programma. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Ongetemd is niet ongetemd zonder de aanwezigheid van kraaienmaskers. De Kraaien kan wel de huisband van Ongetemd genoemd worden. Ook de jonge honden van Soul Sister Dance Revolution staan klaar om deze avond te rocken. De band Orange Grove komt alvast wat zomerse klanken brengen met hun mix van rock, ska, reggae en Caribische muziek. Ook Prinsenkind, DJ Friss, Doppelgang en DJ Foxy zijn van de partij. Als host van de avond praat Dennis Weening het programma aan elkaar. Het eigenwijze visuele spektakel komt van Frisse Types.
 
Gratis naar Ongetemd?
3voor12 Den Haag geeft 2 vrijkaarten weg voor het Ongetemd feest op zaterdag 5 april in Paard van Troje. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de nieuwe single van Soul Sister Dance Revolution die onlangs uit kwam? Vul uiterlijk donderdag 3 april onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Ongetemd met o.a. De Kraaien, Soul Sister Dance Revolution, Orange Grove en Prinsenkind
Zaterdag 5 april @ Paard van Troje, Den Haag
Aanvang: 22.00 uur (21.00 uur deuren open)
Entree: 15 euro (excl. servicekosten)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag