Winnen: vrijkaarten OFFLINE met Amos Ben-Tal (Noblesse) en Dyzack Winnen: vrijkaarten OFFLINE met Amos Ben-Tal (Noblesse) en Dyzack

Première op vrijdag 21 maart in Korzo

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten OFFLINE met Amos Ben-Tal (Noblesse) en Dyzack

Première op vrijdag 21 maart in Korzo

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Aanstaande vrijdag gaat de nieuwe voortelling OFFLINE in première in het Haagse Korzo Theater. Deze voorstelling is van OFF Projects, de groep rondom choreograaf en muzikant Amos Ben-Tal (Noblesse) en brengt een combinatie van muziek en dans. Muziek is er behalve van Amos zelf ook van de Haagse singer-songwriter Dyzack. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg voor de première op vrijdag 21 maart.

In deze hectische tijden waarin digitale transacties vaker plaatsvinden dan persoonlijke interacties, nodigt OFF Projects u uit om OFFLINE te gaan. Herontdek het analoge, tastbare en menselijke. Beleef hoe een choreografie ter plekke wordt gecreëerd, ontmoet de persoon in de danser, droom weg bij songs van geprezen singer-songwriter Dyzack en geniet ondertussen van een drankje en conversatie met de artiesten in deze inspirerende omgeving. De choreografie van OFFLINE is van Amos Ben-Tal met muziek van Dyzack en Amos en dans door Milena Twiehaus, Aurélie Cayla en Amos.
 
Gratis naar de première van OFFLINE?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor de première van OFFLINE op vrijdag 21 maart in het Korzo Theater. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet het tweede album van Noblesse (de band van Amos Ben-Tal) uit 2010 waar Amos ook een complete choreografie voor maakte? Vul uiterlijk vrijdag 21 maart om 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
OFFLINE
Vrijdag 21 en zaterdag 22 maart @ Korzo
Aanvang: 20.30 uur
Entree: 16 euro
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag