Winnen: vrijkaarten Ntjam Rosie Winnen: vrijkaarten Ntjam Rosie

Zaterdag 22 februari in de SuperMarkt

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Ntjam Rosie

Zaterdag 22 februari in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Ze heeft haar roots in het Afrikaanse Kameroen liggen, maar verhuisde als kind naar Nederland. Haar muziek wordt dan ook wel een “zwoele, dromerige jazzbrug tussen Europa en Afrika’ genoemd. Op zaterdag 22 februari staat Ntjam Rosie op het podium van de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor haar optreden.

In 2008 verscheen Rosie’s debuutalbum ‘Atouba’ met eigen composities die een mengeling zijn van jazz, soul en pop met invloeden van Afrikaanse muziek. De stijl van haar tweede album ‘Elle’ uit 2010 is meer verschoven richting jazz. Dit jaar verscheen haar derde studioalbum uit, ‘At The Back Of Beyond’. “Mijn nieuwe album is meer van binnenuit en op mijzelf betrokken, het neemt je mee op een spirituele reis. Het gaat over goed en slecht, over intens leven en in evenwicht blijven. Ik ben onderdeel van mijn muziek en dat kan soms best intens zijn”, aldus Ntjam Rosie.
 
Gratis naar Ntjam Rosie?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Ntjam Rosie in de SuperMarkt op zaterdag 23 februari. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Behalve drie studioalbum bracht Ntjam Rosie ook een live-album uit. Hoe heet dat album? Vul uiterlijk vrijdag 21 februari om 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Ntjam Rosie
Zaterdag 22 februari 2014 @ De SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur (20.30 uur zaal open)
Entree: 12,50 euro
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag