Winnen: vrijkaarten Lisa & The Lips (The Bellrays) Winnen: vrijkaarten Lisa & The Lips (The Bellrays)

Vrijdag 2 mei in Paard van Troje

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Lisa & The Lips (The Bellrays)

Vrijdag 2 mei in Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Hoewel de naam Lisa Kekaula niet bij iedereen meteen een belletje laat rinkelen, heeft deze powervrouw een cv om u tegen te zeggen. Kekaula is niet alleen frontvrouw van The Bellrays en Lisa & Bob en werkte ze samen met Basement Jaxx, The Crystal Method en The Bloody Beetroots. Met haar nieuwe project Lisa & The Lips, een groovende funkmachine met stevige rock- en soulinvloeden, staat ze op vrijdag 2 mei in Paard van Troje. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

The Bellrays wordt in 1990 opgericht door Kekaula, haar man en gitarist Bob Vennum, bassist Justin Andres en drummer Stefan Litrownik. Ook in Lisa & The Lips deelt echtpaar Lisa en Bob het podium. Lisa: “Er was een funkelement dat we graag kwijt wilden in de muziek. The Bellrays is echter totaal geen funkband, dus besloten we met iets nieuws te komen. Dat betekent overigens niet dat The Lips per se een funkband is…” Lisa en Bob zijn nu al ruim twintig jaar samen en delen bovendien drie bands en een dochter. “Ik ben blij dat we het geluk hebben om dit allemaal met elkaar te delen. We zijn altijd samen en zijn elkaars beste vrienden.” Met Lisa & The Lips heeft Kekaula zichzelf niet herontdekt. “Ik denk niet in termen van ‘rebranding’. Ik ben nog gewoon wie ik ben. Natuurlijk heb je als artiest wel eens openbaringen en veranderen je perspectieven door de jaren heen, maar je blijft toch dezelfde persoon.”
 
Kekaula wil de muziek, ook op plaat, het liefst zo rauw mogelijk houden. “We spelen onze platen allemaal in één keer in. Geen overdubs. Daarom oefenen we ontzettend veel. Aan de platen van The Beatles hoor je ook dat ze de nummers eerst veertig keer op rij hebben gespeeld, voordat de recorder aan ging. We zijn ervan overtuigd dat als een nummer er niet in twee takes op staat, het tijd is voor wat anders en je verder moet met de rest van het repertoire.” Lisa & The Lips komt op vrijdag 2 mei naar Nederland voor een eenmalige show in Paard van Troje.
 
Gratis naar Lisa & The Lips?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Lisa & The Lips in Paard van Troje. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet het nummer van Basement Jaxx waarvoor Lisa Kekaula de vocalen verzorgde? Vul uiterlijk woensdag 30 april onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Lisa & The Lips 
Vrijdag 2 mei 2014 @ Paard van Troje
Aanvang: 20.00 uur (19.00 uur deur open)
Entree: 12,50 euro (excl. servicekosten)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag