Ed Struijlaart vanavond in De Wereld Draait Door

Beluister het complete album nu al online

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Donderdagavond 16 oktober presenteert Ed Struijlaart zijn nieuwe album ‘Closer Than Skin’ in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso. Het is het tweede album van de Haagse singer-songwriter, opgenomen in Londen met producer Carey Willetts (Athlete). 'Closer Than Skin’ bevat onder andere samenwerkingen met Peter Slager (BLØF) en Christon Kloosterboer (Rigby). Woensdagavond is Struijlaart te zien in De Wereld Draait Door en het nieuwe album is nu op een speciale manier al te horen.

Vanaf vandaag is het hele album te horen op Spotify. “En niet zomaar, nee je krijgt bij elk liedje het verhaal achter het nummer te horen. Een zogenaamde Track by Track dus”, aldus Struijlaart. Na ‘Never’ wordt ‘Heart of stone’ de tweede single van het nieuwe album. Ed Struijlaart is woensdagavond met zijn band te gast in De Wereld Draait Door waar de nieuwe single gespeeld zal worden. De Wereld Draait Door wordt tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden op NPO1. Kun je niet bij de albumpresentatie zijn, misschien komt Ed dan wel bij je thuis spelen. Den Haag FM geeft deze week namelijk een huiskamerconcert weg. Vrijdag wordt de winnaar bekend gemaakt, dus reageer snel.

Op zondag 19 oktober is Ed Struijlaart om 15.20 uur te zien tijdens de Haagse Pop Week bij Peace & Justice Songs on Scaffold, tegenover het Museon.