Haagse Honderd voor derde keer op Hemelvaartsdag Haagse Honderd voor derde keer op Hemelvaartsdag

Stemmen op jouw favoriete Haagse platen kan tot 26 mei

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse Honderd voor derde keer op Hemelvaartsdag

Stemmen op jouw favoriete Haagse platen kan tot 26 mei

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei) zendt Den Haag FM voor de derde keer de Haagse Honderd uit. In deze lijst staan de honderd beste Haagse hits volgens de luisteraars van Den Haag FM. De lijst van de eerste twee edities werd aangevoerd door ‘Radar love’ van Golden Earring (2012) en ‘Venus’ van Shocking Blue (2013). Stemmen op jouw favoriete Haagse platen kan tot 26 mei.

De stembussen zijn inmiddels een kleine week geopend waarbij er tot nu toe het meest gestemd is op Taymir, dat de voorlopige lijst aanvoert. Vorig jaar kwam de band nieuw binnen op nummer 72 met het nummer ‘Aaaah’. Ook De Kraaien, The Deaf, F, Red Light Babies, It’s the Music Applejuice en Rinus Koevoets weten volgens de radiozender veel stemmen binnen te slepen. Ook klassiekers van de Golden Earring, Shocking Blue en Q65 doen het goed bij de vroege stemmers. Meest opvallende nieuwkomer is volgens Den Haag FM de band Klein Orkest, dat voorgaande jaren niet genoeg stemmen wist te vergaren om de lijst te halen. De komende weken besteedt Den Haag FM regelmatig aandacht aan de vorderingen van de lijst en zullen de programmamakers regelmatig ‘kanshebbers’ laten horen in de uitzending. Bekijk hier de Haagse Honderd van 2012 en van 2013 terug.
 
Stemmen op de Haagse Honderd
Stemmen kan door je top 5 van Haagse platen, met je naam en telefoonnummer, te mailen naar haagsehonderd@denhaagfm.nl. Op Hemelvaartsdag (29 mei) hoor je de volledige Haagse Honderd in een unieke marathonuitzending van 7.00 tot 19.00 uur op Den Haag FM. Jeroen Zwaan zal de Haagse Honderd presenteren met een aantal makers van het programma Haagse Avondradio. Stemmen kan tot 26 mei.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag