3voor12 Den Haag en Parkpop zoeken presentatietalent 3voor12 Den Haag en Parkpop zoeken presentatietalent

Word jij een van onze nieuwe gezichten?

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag en Parkpop zoeken presentatietalent

Word jij een van onze nieuwe gezichten?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Video is de afgelopen jaren een steeds belangrijker onderdeel van 3voor12 Den Haag geworden. Zo volgen we elke maand de 3voor12 Den Haag Selecteert act, maken we videoreportages op festivals als Crossing Border en nemen we akoestische sessies op met lokale, nationale en internationale artiesten. Samen met het Parkpop Backstage Team doen we bovendien elk jaar uitgebreid verslag van Parkpop, zowel voor als tijdens het festival. Hiervoor zijn we nu op zoek naar nieuwe presentatietalent.

Parkpop Backstage Team
Als onderdeel van het Parkpop Backstage Team ga je samen met een cameraman de festivals en poppodia in Nederland af om nationale- en internationale artiesten te interviewen die op Parkpop 2014 staan. Uiteraard ben jij op zondag 29 juni ook backstage tijdens Parkpop in het Zuiderpark. Jij bent als reporter van het Parkpop Backstage Team degene die alles vastlegt.
 
Heb jij een grote affiniteit met (Haagse) popmuziek, heb je een vlotte babbel en weet jij steeds precies de juiste vragen te stellen? Dan zij we op zoek naar jou! Voor zowel het Parkpop Backstage Team als de reguliere projecten van 3voor12 Den Haag zijn we op zoek naar nieuw presentatietalent. Ben je per direct beschikbaar, flexibel, en voor de werkzaamheden voor Parkpop bij voorkeur in het bezit van een auto en woonachtig in Den Haag of directe omgeving? Geef je dan nu op! Stuur je cv op samen met een kort filmpje (maximaal 1 minuut) waarin je laat zien waarom jij het presentatieteam van 3voor12 Den Haag en Parkpop zou moeten versterken. Aanmelden kan via redactie@3voor12denhaag.nl en ferry@parkpop.nl. Stuur voor het Parkpop Backstage Team uiterlijk dinsdag 11 februari je inzending op. Voor de reguliere projecten van 3voor12 Den Haag kun je ook na deze datum nog je aanmelding opsturen.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag