Winnen: kaarten voor Stuurbaard Bakkebaard

Vrijdag 29 maart in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Aanstaande vrijdag 29 maart treedt de Eindhovense band Stuurbaard Bakkebaard op in de SuperMarkt. Het drietal staat bekend om zijn progressieve en experimentele rockmuziek en is na ruim twee jaar radiostilte weer helemaal terug met een clubtour door het land. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg voor het optreden.

Stuurbaard Bakkebaard draait inmiddels vijftien jaar mee in het muziekcircuit. Na een ontdekkingsreis met DJ DNA en het aanvoeren van het beruchte Beukorkest is Stuurbaard Bakkebaard terug als trio en terug naar de oorsprong. Anno 2013 is de sound getransformeerd naar een variant vol ziel en zaligheid. De rauwe, humoristische, catchy en altijd verrassende invalshoek zijn ze natuurlijk nog niet verloren. Met een spiksplinternieuw album 'Boys Do Cry' onder de arm begint Stuurbaard Bakkebaard aan zijn meest favoriete bezigheid: spelen. Verwacht een tikkeltje waanzin en een hele hoop rauwe grooves; Stuurbaard Bakkebaard grijpt je bij de lurven, zoals onlangs ook nog in het LVC in Leiden.
 
Gratis naar Stuurbaard Bakkebaard?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 kaarten weg voor het optreden van Stuurbaard Bakkebaard in de SuperMarkt. Wat je hiervoor moet doen? Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op de volgend vraag: Voor welke Nederlandse film met Theo Maassen uit 2012 maakte Stuurbaard Bakkebaard de soundtrack?
 
Stuurbaard Bakkebaard @ SuperMarkt 
Vrijdag 29 maart 2013
Aanvang: 21.00 uur / Entree: 7,50 euro