Winnen: vrijkaarten The Grind II met Extince Winnen: vrijkaarten The Grind II met Extince

Beachfestival van Kinderen van Den Haag op herhaling

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten The Grind II met Extince

Beachfestival van Kinderen van Den Haag op herhaling

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Na het succes van de eerste editie in 2012 organiseren de mensen van het collectief Kinderen van Den Haag op vrijdag 28 juni de tweede editie beachfestival The Grind. Naturel Beachclub aan het Zwarte Pad is ook dit jaar het decor van het evenement. Op The Grind II zijn er onder andere optredens van Extince, Cinnaman, Abstract, Cris Kuhlen, Boehmer en Jeff Solo. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Kinderen van Den Haag is een collectief bestaande uit vier creatievelingen; Jos Kel (grafisch ontwerper), Cim Froeling (Productiebedrijf Habbekrats), Bao Xian Fei (entrepreneur, producent) en Achmed Akkabi (acteur). Eind 2010 besluiten zij de handen ineen te slaan en hun voorliefde voor muziek en hele gezellige feestjes om te zetten in het organiseren van uiteenlopende evenementen.
 
Beachfestival The Grind is geïnspireerd door het gelijknamige MTV-programma. Van 1992 tot 1997 zond het muziekstation het muziekprogramma The Grind uit. Je weet wel, dat programma met al die dansende mensen op stranden van Miami tot Californië. Kinderen van Den Haag brengt het fenomeen nu voor de tweede keer naar het strand van Scheveningen. Wat je kunt verwachten? Veel dj’s, een zwembad, strandballen, supersoakers, jelloshots, wodkameloenen, ballonnen en slingers. Op het programma staan optredens van Extince (live), Cinnaman, Jeff Solo, Girls Love DJs, Abstract, Phalerieau, Jim Aasgier, Boehmer, Cris Kuhlen, Party In My Pants Soundsystem, DJ Friss, Knight One, Les Moules, Radio Wun en het Kinderen van Den Haag DJ-team.

Gratis naar The Grind II?
3voor12 Den Haag geeft 3x2 vrijkaarten weg voor The Grind II op vrijdag 28 juni. Wat je hiervoor moet doen? Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: Wat is de echte naam van de Nederlandse rapper Extince? Vul het formulier uiterlijk 26 juni in. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
The Grind II
Vrijdag 28 juni @ Naturel Beachclub
Met Extince, Cinnaman, Abstract, Cris Kuhlen, Boehmer, Jeff Solo en meer
Aanvang: 16.00 uur / Entree: 18 euro (13 euro vvk)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag