Winnen! Vrijkaarten Jacco Gardner

Zaterdag 16 februari in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Eén van de meest bejubelde Nederlandse muzikanten van dit moment is Jacco Gardner, en dat zowel binnen als buiten Nederland. Het debuutalbum ‘Cabinet Of Curiosities’ is pas een week geleden uitgebracht maar nu al een groot succes te noemen. Zo werd het album onder andere verkozen tot 3voor12 Album van de Week. Op zaterdag 16 februari speelt Gardner in de SuperMarkt aan de Grote Markt. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Jacco Gardner maakt muziek die wordt geïnspireerd door helden als Syd Barrett, Curt Boettcher, Brian Wilson, The Zombies en is herkenbaar door het gebruik van klassieke instrumenten zoals klavecimbel en strijkkwartet in combinatie met rauwe psychedelische effecten in een popjasje. De psychedelische sixties pop van Gardner wordt dan ook vergeleken met het vroege werk van Pink Floyd. Jacco Gardner stapt het podium op met een vierkoppige live band. Dit zal gebeuren samen met Jos van Tol op drums, Robert Koomen op bas en Keez Groenteman op gitaar. Momenteel tourt de band door Nederland en doet daarbij ook Den Haag aan, voordat het aan de Amerikaanse tour begint.
 
Win vrijkaarten voor Jacco Gardner
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor Jacco Gardner in de SuperMarkt. Wat je hiervoor moet doen? Vul onderstaande formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: In welke Nederlandse band speelt Jacco Gardner als toetsenist? Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Jacco Gardner
Za 16 februari @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / Entree: 6 euro