Winnen! Vrijkaarten Fake Love Real Hate in PIP Winnen! Vrijkaarten Fake Love Real Hate in PIP

Valentijnsfeestje op zaterdag 16 februari

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen! Vrijkaarten Fake Love Real Hate in PIP

Valentijnsfeestje op zaterdag 16 februari

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op 16 februari zal de tweede editie plaatsvinden van Fake Love Real Hate en dit keer wordt het een sexy trio met Love Potion, Red Light Radio en PIP. De liefde tussen PIP en Red Light Radio is sinds de vorige editie van Fake Love Real Hate nog meer aangewakkerd en we kunnen sinds kort eigenlijk wel spreken van een onstuimige liefdesaffaire die verder gaat dan het einde van de lucht en beyond. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg voor dit liefdevolle feestje.

Love Potion is all about sex, glijers en samensmelten van zieke zielen op de dansvloer. Daarnaast komt het All You Need Is Love/Hate camera team langs, kan je haat en liefde uiten in de  Hate & Love Caravans, komen de One Eyed Jacks Girls een sexy performance geven and last but not least de hele nacht spelletjes met kutprijzen voor lulbedragen. De samenwerking tussen Red Light Radio en PIP wordt bovendien uitgebreid. Eén keer per maand zal PIP een uitzending komen maken achter het heetste raampje van de Amsterdamse hoerenbuurt en zullen er met RLR meerdere feestjes georganiseerd worden in de toekomst. Het programma van Fake Love Real Hate bestaat uit Antenna (live), Casper Tielrooij, Egbert Jan Weeber, Orpheo, Tako, Young Marco en 751.
 
Win kaarten voor Fake Love Real Hate
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor de tweede editie van Fake Love Real Hate. Wat je daarvoor moet doen? Vul het onderstaande formulier in en laat weten waarom juist jij die kaarten moet krijgen. De deadline is vrijdag 15 februari om 17.00 uur. De leukste inzendingen winnen 2 vrijkaarten.
 
Fake Love Real Hate
Zaterdag 16 februari @ PIP
Aanvang: 22.00 uur
Entree: 10 euro (8 euro voor 00.00 uur)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag