Rémon Beeftink presenteert debuutalbum

Voormalig frontman Karma’s Kitchen komt met solodebuut

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Leidse singer-songwriter Rémon Beeftink, voorheen bekend van de band Karma’s Kitche, presenteert aanstaande zaterdag 7 december zijn solodebuut ’Arise’ in het Scheltema in Leiden. Nadat zijn band eind 2009 uit elkaar ging, heeft Beeftink zich vol op een solocarrière gestort. Na het schrijven van nieuw materiaal en een succesvolle crowdfunding actie is er nu het resultaat; zijn debuutalbum.

Op ‘Arise’ staan veertien nieuwe popsongs die hij in Scheltema laat horen met zijn nieuwe live band. Rémon Beeftink over het album: “Het album is er niet een die niet zo gemakkelijk in het kritische landschap past: toegankelijke popmuziek. Liedjes met melodieën die blijven hangen. Misschien wat te zoet en te gepolijst? Niet vernieuwend en niet experimenteel? Maar toch… Het is mijn passie, mijn kracht, mijn glimlach en mijn traan. Het is een deel van mijn wezen. Een deel om te delen en lief te hebben. Er zijn namelijk ook veel wildvreemden die je kunnen verwennen met mooie complimenten. Ze wijzen je op je talenten en je kracht. De nummers zijn eerlijk voortgekomen uit mijn, soms onzekere, ziel en wellicht alleen daarom al een luisterend oor waard?”
 
Met Karma’s Kitchen werd Beeftink verkozen tot 3FM Serious Talent en bracht één EP (‘The Euphoric Dream EP’) en één album (‘Introducing Karma’s Kitchen’) uit. In 2009 bracht de band nog de single en videoclip uit van het nummer ‘L.O.V.E.’ uit. Karma's Kitchen was bovendien te zien op festivals als Westerpop, Ontzettend Leiden en Werfpop.
 
Albumpresentatie Rémon Beeftink
zaterdag 7 december @ Scheltema, Leiden
Aanvang: 20.00 uur / gratis entree