Winnen: vrijkaarten Baskerville

Zaterdag 21 december in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Haarlemse duo Baskerville is terug met het tweede album ‘Strongroom’ met een spannende mix van electro, hiphop, rock en techno. Gastbijdragen zijn er onder andere van Torre Florim (De Staat), Mathias Janmaat (Bombay Show Pig) en Blaudzun. In januari is de formatie te zien op Eurosonic Noorderslag, maar eerst staat de band op zaterdag 21 december in de SuperMarkt. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Baskerville, bestaande uit Thijs van der Klught en Bart Possemis, weet al snel door te dringen tot grote festivals als Sziget. In 2010 verschijnt debuutalbum ‘Disco Biscuits’ met vocalen van onder andere Bart van Liemt (The Sheer), Jacqueline Govaert (Krezip) en Pete Philly. Single ‘Devil’s town’ doet het bovendien goed in de hitlijsten. Inmiddels is Baskerville een vaste speler in het Nederlandse muziekcircuit en was in de Haagse regio onder andere al te zien op Werfpop en het PopHotSpot Festival. Het voorprogramma wordt in de SuperMarkt verzorgd door Playground Zer0.
 
Gratis naar Baskerville?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Baskerville in de SuperMarkt op zaterdag 21 december. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Van welke Haagse band staat een remix op het nieuwe album van Baskerville? Vul uiterlijk woensdag 18 december onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Baskerville + Playground Zer0
Zaterdag 21 december 2013 @ De SuperMarkt
Aanvang: 21.00 uur / Entree: 10 euro