3voor12 Den Haag weekendagenda (week 52)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Kerst zit er op, en zo ook bijna het jaar 2012. Maar niet voordat we nog één keer een mooi muzikaal weekend tegemoet gaan. Zo kun je dit weekend naar de laatste show van de clubtour van DI-RECT, staan Talent Event finalisten B Sharp en Mullet in het HPC Café, kun je naar Orgel Vreten in het Paard van Troje en staan er drie leuke bands in Musicon. Rest ons nog maar één ding, het wensen van een gelukkig Nieuwjaar. De beste wensen!

Met drie vette bands ben je vrijdag 28 december verzekerd voor een goede avond in Musicon. Zo is er onder andere een optreden van Hooked, een live popfunkband uit Den Haag. Energieke, vrolijke en dynamische nummers met een catchy feel, reggea invloeden en soms met een rauw randje. Originaliteit en een dansbare vibe staan hoog in het vaandel. Supportacts zijn vanavond Rebel Rambler en Colt Nevada. Aanvang 21.00 uur, gratis entree.
 
Zaterdag 29 december staan er in het HPC Café twee rockbands die zeer zeker de moeite waard zijn: B Sharp en Mullet. B Sharp is een dynamische rockband die verfrissend, ambitieus, maar vooral muzikaal is. Begin 2012 presenteerde de band hun eerste EP en werd Talent Event gewonnen. Met hun progressieve rock wist Mullet al de publieksprijs bij Talent Event te winnen, stond de band op Kaderock en werd er mee gedaan aan de Kunstbende. De aanvang is 20.00 uur en de entree is gratis.
 
Dit mag je niet missen! Op zaterdag 29 december sluit DI-RECT de ‘Time Will Heal Our Senses’ clubtour af in het Paard van Troje na getourd te hebben langs zalen als Paradiso, Effenaar, Tivoli en De Oosterpoort. Soul Sister Dance Revolution zal ook dit keer weer het voorprogramma verzorgen. De avond begint om 20.30 uur (vanaf 19.30 uur zaal open) en de entree is 19,50 euro.