3voor12 Den Haag weekendagenda (week 40) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 40)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 40)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het weekend staat voor de deur en ook dit keer is er weer veel te beleven in Den Haag. Wekelijks licht 3voor12 Den Haag er een aantal concerten uit. Zo kun je onder andere naar Michael de Jong en Jaimi Faulkner in het Paard van Troje, No Reply, Fexet en Los Jalapeños in het Paardcafé, de albumpresentatie van A Cure For Gravity en naar een nieuwe Ready To Play bandavond.

In het Paard van Troje kunt je donderdag 4 oktober terecht voor optredens van Michael de Jong en supportact Jaimi Faulkner. Michael de Jong geldt nog steeds als de ‘grand old man van de Nederlandse roots/singer-songwriterscene’. Hij levert zeer regelmatig nieuwe cd’s af die onveranderlijk een hoog niveau kennen. Jaimi Faulkner was eerder al te zien op het Life I Live Festival. Muziektijdschrift OOR begreep het al en complimenteerde hem de hemel in. Zowel liefhebbers van oude blues, melodische folk als poppy hooks zullen deze 'star on the rise' zeker in het hart sluiten. De avond begint om 20.30 uur en de entree is 11,50 euro.
 
De Haagse rockband No Reply heeft vrijdag 5 oktober een eigen avond georganiseerd in het Paardcafé. Het viertal heeft een mooi programma bij elkaar gesprokkeld, want voorafgaand aan No Reply staan ook de bands Fexet en Los Jalapeños op het programma. De liefhebbers van rock en punk kunnen hun lol op. De avond gaat om 21.00 uur van start en is gratis toegankelijk.
 
Op zaterdag 6 oktober presenteert de Haagse band A Cure For Gravity het debuutalbum ‘Side Effects’ in de SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag. Het album telt tien nummers en is in eigen beheer opgenomen en geproduceerd door Pepijn Stutterheim (Pino’s Muse). A Cure For Gravity was eerder al te zien op het Walk The Line festival en in De Melkweg (Amsterdam) in het voorprogramma van de Amerikaanse band Awolnation. De muziek wordt door de band zelf omschreven als indietronic, indierock met invloeden uit de elektronische muziek. De aanvang is 21.30 uur en de entree is gratis.
 
In Musicon is er op zondagavond 7 oktober weer een nieuwe Ready To Play avond. Elke eerste zondag van de maand presenteert de Haagse bandcoaching- en muziekschool een avond vol jong en minder jong talent. Vanaf 19.30 uur staan er onder andere optredens van Mullet, Professor Sage, The Hague Idiots, Black Chair en Sorry Come Again op het programma. De entree is gratis.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag