3voor12 Den Haag weekendagenda (week 32) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 32)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 32)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In de zomermaanden zijn er in regio Den Haag veel festivals. Ook dit weekend hoeft niemand thuis te zitten. Vrijdag en zaterdag vindt in het Hofpark in Wateringen Waterpop plaats. Het is alweer de 35ste editie en met een mooie en diverse line up moet dat wel een feestje worden. Zaterdag kan je ook naar de eerste editie van het ThreeSix Festival in Barefoot op het Zwarte Pad, maar is het ook goed vertoeven in het Westbroekpark tijdens Poëzie aan de Waterkant. Dat wordt dus keuzes maken!

Vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus vindt de 35ste editie van Waterpop plaats. In het Hofpark in Wateringen wordt vrijdag terug geblikt op 35 jaar Waterpop. Vijf regionale bands spelen de mooiste nummers van bands die ooit op Waterpop stonden en er is ook aandacht voor theater en dans. Zaterdag start Waterpop om 13.00 uur met optredens van onder andere Moss, Gavin Friday, Rats on Rafts, The Medics en Man Like Me. Ook Waterproof-winnaar Fabian zal gaan optreden. De toegang is beide dagen gratis.

De eerste editie van het ThreeSix Festival strijkt zaterdag neer op het Zwarte Pad. Vanaf 17.00 uur zijn er in Barefoot optredens van onder andere Yellow Claw, The Flexican en Mighty Fools maar ook regionale acts als Kevin Bradley, Boehmer en Torus gaan er voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Met twee outdoor stages, twee zalen en een Silent Disco moet het ThreeSix Festival wel een succes worden. Tickets kosten in de voorverkoop 15 euro en aan de deur 17,50 euro.

Zaterdag vindt de twaalfde editie plaats van Poëzie aan de Waterkant in het Westbroekpark. Het thema van dit jaar is ‘Pop versus Poëzie’, waarbij muzikanten muziek componeren bij gedichten en dichters zich laten inspireren door liedjes en poëzie schrijven. Dat moeten wel bijzondere uitvoeringen worden! Vanaf 14.00 uur zijn er o.a. optredens van I’m Not Mukowski, WeAreLette en Long Conversations en worden de bezoekers verrast met poëzie van Kia Wuck, Steve Larkin en Vrouwkje Tuinman.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag