3voor12 Den Haag weekendagenda (week 30) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 30)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 30)

Alle tips voor een muzikaal weekend

redactie 3voor12 Den Haag ,

De zon schijnt en de temperaturen zijn hoog. Extra mooi dat dit weekend veel muzikale activiteiten buiten plaats vinden. Zo kun je het hele weekend naar het Summertime Festival op de Grote Markt of vrijdagavond naar Bij De Hand in de Langweiligkeit tempel. Zaterdag is Scheveningen de plek om muzikaal verwend te worden: In strandtent Buiten vindt het Jam de la Crème Festival plaats of kan je naar Jägerland in F.A.S.T.

Na eerdere edities in het Haagse Bos en op het Scheveningse strand strijkt het Summertime Festival, net als vorig jaar, dit hele weekend neer op de Grote Markt. Niet alleen verschillende genres muziek komen aan bod bij dit festival, er is ook aandacht voor dans. Met acts als Knotwilg, I’m Not Mukowski, Sir+, Balcony en Abel Splinter is er voor iedereen wel iets om in de zon van te genieten. De toegang is gratis.

Vrijdagavond vindt de derde editie plaats van Bij De Hand in de Langweiligkeit Tempel aan de Polluxstraat. Met optredens van Rät N FrikK, Jefferson Jones, The Freak Club en Los Jalapeños wil Bij De Hand de verjaardag van elke bezoeker vieren. Slingers, gebak en een hoop muziek gaan er voor zorgen dat vanaf 22.00 uur het dak er af gaat. De toegang is 5 euro.

Zaterdag vindt de zesde editie plaats van het Jam de la Crème Festival. Het festival op het Noorderstrand heeft net als vorig jaar weer twee podia waar niet alleen meer dan honderd artiesten het podium gaan delen door te jammen, maar ook optredens plaats vinden van onder andere The Kik, Skip&Die en The Burners. Met bandleden van onder andere Tim Knol, Toots Thielemans, Pete Philly en DI-RECT moeten de sessies wel bijzonder worden. Het Jam de la Crème Festival begint om 20.00 uur en kost 12,50 in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Jagerland, het event dat door heel Nederland plaats vindt en bekend staat om haar goede feesten, strijkt deze zaterdag weer neer in Den Haag op het strand van F.A.S.T.Surfdorp. Met een optreden van Rats on Rafts en de muziek van Nacho Patrol, Jan van Kampen en Selamat Makan Soundsystem moeten de voeten van de bezoekers wel van de vloer. Het feest begint om 22.00 uur, maar de bezoeker moet wel een kaartje hebben. Gratis kaartjes kunnen aangevraagd worden via de website, www.jagerland.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag