3voor12 Den Haag weekendagenda (week 29) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 29)

alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 29)

alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

3VOOR12 Den Haag tipt wekelijks de concerten en festivals die er komend weekend uitspringen. Vrijdag is er een gezellige popquiz in het Paard Café en kan je later op de avond naar 'Put Your 90's On' in de Pip. Zaterdag vindt Plein Open op het Spuiplein en de Turfmarkt plaats of kan je naar het optreden van My Own Army in het Paard Cafe. Een weekend met een diverse programming dus!

De gezelligste popquiz van Nederland is vrijdagavond weer in het Paard Café te vinden. Vanaf 20.00 uur kan iedereen zijn of haar kennis van popmuziek testen. De bekende intro ronde, de alle 13 en de doordenkronde ontbreken natuurlijk niet en de bezoeker maakt kans op leuke prijzen. Na afloop kan er nog tot diep in de nacht worden gedanst en de entree is gratis.

Wie vrijdagavond eens goed wil dansen op wat 90's knallers kan naar de Pip. Het feest 'Put Your 90's On' neemt je mee naar de tijd van Teddy Ruxpin en de Flippo's waarbij muziek van 2Unlimited en the Backstreet Boys niet mag ontbreken. Achmed Akkabi, Jan Oefie & Roman Holiday en Hollywood & Vine zijn van de partij en de bezoeker kan zelfs karaoken! Vanaf 22.00 uur gaan de deuren open. Toegang is 8 euro, maar mensen die verkleed zijn betalen 6 euro.

Zaterdag vindt de 18de editie van Plein Open plaats op het Spuiplein en de Turfmarkt. Acts als De Kraaien, Ed, Nature in a Box, Monomyth en Mouches Volantes brengen de zon terug naar Den Haag. Het festival wordt om 13.00 uur geopend door Charlie's Jam. Na afloop is er een wederom een Plein Binnen in de Supermarkt, de September de Vinger, Pavlov en het Filmhuis met optredens van onder andere Smutfish, Red Light Babies en Groove Embassy. De toegang is gratis!

My Own Army staat zaterdagavond eindelijk weer eens in het Paard Café. De Rotterdamse band werd eerder al vergeleken met Pearl Jam en Alice in Chains en speelde in de Watt, het Paard van Troje en Speakers. Na airplay op 3fm en Kink FM werkt My Own Army nu aan een nieuwe cd waarbij ze ongetwijfeld wat nieuwe nummers gaan spelen. Het optreden begint om 21.00 uur en de toegang is gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag