3voor12 Den Haag weekendagenda (week 28) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 28)

alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 28)

alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het weekend staat weer voor de deur en zoals iedere week geeft 3voor12 Den Haag de tips voor een muzikaal weekend. Zo kun je vrijdag naar HARRRD in HPC en Basz in F.A.S.T. Zaterdag geeft Drunktank een optreden in het Paard Café en de tweede editie van het Local Rock Festival vindt plaats in het Hofkwartier met onder andere optredens van Rebelstar, Stephanie Finegan en Buzz Rockington.

The Shortest Straw begon als Nirvana-coverband maar met hun eigen werk en energieke optredens spelen ze nu al door heel Nederland. Na optredens in de 013, Kroepoekfabriek en de Baroeg staan ze vrijdag weer in het HPC. Andere bands die die avond spelen zijn Henk en en MC Hank. Een punkrockduo uit Vlaardingen en een punkrockband die de maatschappij op de hak neemt. HARRRD in HPC begint om 20.00 uur.

 Vrijdag is er weer een editie van BASZ. Het langstlopende Haagse dance event rondom dubstep, drum & bass en aanverwante stijlen strijkt neer bij surfdorp F.A.S.T waar verschillende acts gaan optreden. Gore.lla, Specialist, Aphelium, Tech Chic Design en Beat My Bear zullen vanaf 22.00 uur op dit gratis feestje de bezoekers laten dansen.

 Drunktank heeft al een tijdje niet in Den Haag opgetreden maar geeft zaterdag een bijzonder optreden in het Paard Café. De band wordt niet alleen bijgestaan door twee ex-Drunktank leden maar gaat ook nummers van hun punkrockhelden spelen. Er komen onder andere nummers van Lagwagon, Pennywise en NOFX langs. Voordat de mannen van Drunktank het podium betreden geeft Sparky's Revenge eerst een optreden. Sparky's Revenge begint om 21.00 uur.

In het hofkwartier vindt diezelfde avond de tweede editie van het Local Rock Festival plaats. In Lokaal Vredebreuk, 't Hoekpandje, De Libertijn en Ned Kelly zijn onder andere optredens van Dark & Shady, Rebelstar, Buzz Rockington en Stephanie Finegan. WeAreLettte trapt om 21.30 uur af in Ned Kelly. De toegang is gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag