3voor12 Den Haag weekendagenda (week 24) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 24)

alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 24)

alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Mooi weer of niet, dit weekend staan er weer veel muzikale activiteiten op de agenda. Vrijdag is allereerst de finale van de bandwedstrijd Local Rock 2012, waar drie bands strijden voor een plek op het Local Rock Festival. Dezelfde avond is de tweede editie van Bij De Hand in de Langweiligkeit Tempel en gaan vijf blues-rock bands optreden. Zaterdag is de dag van primeurs: Neighbour Neighbour geeft haar eerste optreden in de Supermarkt en 27 Ways To Win treedt na een lange tijd weer op in Den Haag met een nieuwe drummer.

Buzz Rockington

Buzz Rockington

Vrijdag 15 juni is de finale van de bandwedstrijd van Local Rock 2012 in Lokaal Vredebreuk. De lokale bands The Abbons, Cest La Truc en Buzz Rockington strijden die avond vanaf 21.00 uur voor een plek op het Local Rock Festival op 14 juli in het Hofkwartier. De toegang is gratis.

In de Langweiligkeit Tempel aan de Polluxstraat is diezelfde vrijdag een nieuwe editie van Bij De Hand, het kleine broertje van Uit De Hand. Na de eerste editie waar er aandacht was voor psychedelic en rock 'n roll muziek, staat deze avond blues-rock centraal. Er zijn vanaf 21.30 uur optredens van Red Light Babies, Mutt Dog County, Hoodoo Charm, Late Night Milkmen en The Wandering Troubadeux. De toegang is 5 euro.

Neighbour Neighbour

Neighbour Neighbour

Zaterdag 16 juni geeft Neighbour Neighbour haar eerste optreden in de Supermarkt. De band speelde voorheen samen onder de naam So What en gaf o.a. optredens op South by Southwest in Texas, bracht het album 'Tiptoes' uit en werd geselecteerd voor de Popronde. Neighbour Neighbour speelt zaterdag een volledig nieuwe set en er speelt een extra muzikant mee. De avond wordt om 21.00 uur geopend door de Amsterdamse band The Awesome Superpowers. De toegang is gratis.

27 Ways To Win

27 Ways To Win

In het Paard Cafe speelt zaterdag ook 27 Ways To Win. Dit Haagse vijftal is sinds 2008 bij elkaar en heeft met de nieuwe drummer Jochem Jautze de juiste bandformatie gevonden. 27 Ways To Win wist met de combinatie van Metal, Rock en Pop al mee te doen aan de Grote Prijs van Zuid-Holland en de wedstrijd Rockslag te winnen. Het optreden van 27 Ways To Win start om 21.00 uur en de toegang is gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag