3voor12 Den Haag weekendagenda (week 14) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 14)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 14)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

We gaan een lekker lang weekend tegemoet, het is Pasen. En dat betekent ook extra veel muzikale mogelijkheden. Zo kun je vanavond naar HPC@330live of de EP-presentatie van Fexet in de SuperMarkt. Vrijdag staat Tim Akkerman met zijn band in de Boerderij en zondag vindt het openingsfeest van De Karavaan plaats met Michel de Hey en Benny Rodrigues.

Eigenlijk zouden Peal en Boutros Bubba vanavond, donderdag 5 april, optreden op de HPC@330live avond, in samenwerking met het Narrowminded label, maar helaas moesten beide bands afzeggen. Gelukkig waren de vervangende acts snel geregeld. Van het duo Boutros Bubba zal zanger/gitarist Jeroen optreden als zijn soloproject onder de naam Spoelstra. Zijn muziek is te beschrijven als een combinatie van electro, country, sludge en noise. Als vervanger van Peal zal de noiserockband Black Yellow Tape optreden. De avond begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

De Haagse punkpopband Fexet presenteert vanavond de nieuwe EP in de SuperMarkt. De band, bestaande uit Rogier Burgers  (zang/gitaar), Samuel Spoorenberg (gitaar/zang), Eelco Lassche (bas) en Olivier Lucas (drums), wist producer Bill Stevenson (producer Rise Against en NOFX) binnen te halen om de EP af te mixen. De EP is getiteld ‘State Of Mind’ en telt zes nieuwe nummers. Als supportacts staan Moore en Vine-Yard op het programma. De avond begint om 21.30 uur en de entree is gratis.

De Haagse zanger Tim Akkerman tourt momenteel door Nederland met zijn band om zijn vorig jaar verschenen debuutalbum ‘Anno’ te promoten. Het album, met daarop de single ‘Give it all’ en ‘Nonzero’, bevat fijne folkpop in de stijl van artiesten als Josh Ritter, Thomas Dybdahl, Amos Lee en Tim Christensen. Het voorprogramma wordt verzorgd door singer-songwriter Hanneke Laura, geselecteerd via een competitie van Ongekend Talent. De aanvang is 20.30 uur en de entree is 18 euro (15 euro vvk).

Je kunt op Eerste Paasdag eieren gaan zoeken in de tuin, maar je kunt ook naar het openingsfeest van Strandclub De Karavaan aan het Zwarte Pad. Met HEY! gaat het strandseizoen officieel van start. Op de line-up staan niet de minste namen; Michel de Hey, Benny Rodrigues en John Joseph (winnaar Fresh FM competitie). Het feest duurt van 21.00 tot 04.00 uur en de entree is 12,50 euro.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag