3voor12 Den Haag weekendagenda (week 12) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 12)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 12)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De lente is begonnen! En hoewel we in de nacht van zaterdag op zondag een uurtje korter hebben (de klok gaat een uur vooruit voor de zomertijd) hoeft dat je niet te weerhouden van een fijn muzikaal weekend. Zo kun je naar ska in het Paardcafé, de albumpresentatie van Los Jalapeños in het Paard van Troje, een funky eclectic avond in 330live en blues in ’t Hoekpandje.

Op donderdagavond 22 maart kun je in het Paardcafé terecht voor een avondje ska met twee bands op het programma. Allereerst zal de zeskoppige formatie SecondHand SuperHeroes optreden. Compleet met blazers maakt deze band een mix van rock, punk, blues en ska. Met Andere Koek gaat de bandledenteller met twee omhoog. De formatie uit Delft heeft namelijk maarliefst acht leden, inclusief blazers. Ook hier kun je een mix van ska, en rock verwachten. De avond begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

Voor het Haagse rocktrio Los Jalapeños wordt vrijdag 23 maart een spannende dag. Dat is namelijk de dag dat zij hun debuutalbum gaan presenteren in het Paard van Troje. Het debuut is in eigen beheer gemixt, gemasterd door Masterdisk (van o.a. Nevermind van Nirvana en Ten van Pearl Jam) en wordt uitgebracht door BlueFuzz Records. Verwacht een avondje stevige rock ‘n roll van deze heren. En het voorprogramma is ook de moeite waard; de Haagse poprockband No Reply. De avond gaat om 20.30 uur van start en de entrée is 5 euro (excl. servicekosten).

De liefhebbers van de betere funk moeten zorgen dat ze zaterdag 24 maart in 330live aanwezig zijn. Dan vindt namelijk ‘Funky Eclectic’ plaats, met de Haagse producer D-Felic en de Amsterdamse funkband Trip op het programma. D-Felic was onlangs nog in Los Angeles voor verschillende optredens en treedt vanavond voor het eerst sinds lange tijd weer eens op in Den Haag. De oude meesters van de jazz, soul, funk, hiphop en elektronica vormen de fundamenten van het geluid van Trip en met negen bandleden belooft het een swingend geheel te worden. De avond begint om 21.00 uur en de entree is 5,50 euro.

Op zondagmiddag 25 maart kun je in café ’t Hoekpandje terecht voor een flinke dosis onvervalste blues van niemand minder dan de Haagse bluesheld Jean Paul Rena. Normaal treedt hij op met zijn band Terrawheel, maar vandaag doet hij het helemaal alleen. Het zal er niet veel minder om zijn. Het optreden begint om 16.00 uur en de entree is helemaal gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag