Winnen: vrijkaarten en album Ben Caplan Winnen: vrijkaarten en album Ben Caplan

Zondag 9 september in het Paard van Troje

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten en album Ben Caplan

Zondag 9 september in het Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Afgelopen weekend ging het nieuwe seizoen van het Paard van Troje van start en de komende maanden staat er weer veel moois op het programma. Zo ook een optreden van de Canadese zanger Ben Caplan. De 25-jarige singer-songwriter wordt vergeleken met grootheden als Tom Waits en Leonard Cohen en bracht in het voorjaar zijn debuutalbum uit. Zondag 9 september staat hij in het Paard van Troje. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg en doet er ook nog een exemplaar van het album bij.

Muzikale paljas Ben Caplan heeft een robuuste, raspende strot en een brullend charisma. Pas 25 jaar oud, maar een stem zó doorrookt en met whiskey gesmeerd dat je je afvraagt wanneer hij er dan mee begonnen is. Van folky ballades tot stampende klezmer met jazzinvloeden, gebracht met een saloonachtige poëtische rauwheid. Eerder dit jaar verscheen debuutalbum ‘In The Time Of The Great Remembering’. Lovende kritieken waren het gevolg. Het voorprogramma wordt vanavond verzorgd door Qeaux Qeaux Joans, eerder ook al in het voorprogramma van Seasick Steve.

Win vrijkaarten voor Ben Caplan
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Ben Caplan in het Paard van Troje op zondag 9 september. Daarnaast krijgen de twee winnaars er ook een exemplaar van zijn album bij. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Op welk Rotterdams festival was Ben Caplan eerder dit jaar nog te zien? Mail je antwoord uiterlijk vrijdag 7 september om 14.00 uur naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Ben Caplan + Qeaux Qeaux Joans
Zondag 9 september @ Paard van Troje
Aanvang: 20.30 uur / Entree: 11 euro (excl. servicekosten)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag