3voor12 Den Haag elke zaterdag op Den Haag TV 3voor12 Den Haag elke zaterdag op Den Haag TV

Wekelijkse uitzendingen vol Haagse muziek

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag elke zaterdag op Den Haag TV

Wekelijkse uitzendingen vol Haagse muziek

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse afdeling van VPRO’s 3voor12 is vanaf nu elke zaterdagavond te zien op de lokale zender Den Haag TV. Na een eerste uitzending afgelopen zaterdag werd woensdag een contract afgesloten voor de rest van het jaar. De uitzending van 3voor12 Den Haag is te zien vanaf 19.30 uur en wordt tot circa 4.00 uur ’s ochtends herhaald.

Sinds een half jaar is de redactie van 3voor12 Den Haag uitgebreid met een videoteam. Hiermee werden gedurende de zomermaanden verschillende kleedkamerconcerten opgenomen met onder andere The Asteroids Galaxy Tour, The Deaf, Anneke van Giersbergen en Milagres. Vanaf september start 3voor12 Den Haag met verschillende nieuwe programma’s. Zo worden er met 3voor12 Den Haag Selecteert nieuwe regionale acts voorgesteld aan het publiek, worden nieuwe videoclips gepresenteerd en zijn er interviews te zien. Hoofdredacteur Remco van der Ham (foto) van 3voor12 Den Haag tekende woensdag het uitzendcontract voor de eerste serie uitzendingen.

Acts uit de Haagse regio kunnen zich zowel opgeven voor 3voor12 Den Haag Selecteert als voor het presenteren van nieuwe videoclips. Interesse? Mail dan naar redactie@3voor12denhaag.nl. Aanstaande zaterdag is de videoclip van Bombay Show Pig te zien. Zie hieronder de uitzending van afgelopen week met rapper J.Chris.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag