Morgenavond de Versafdeling met LoYu Morgenavond de Versafdeling met LoYu

En ook It's The Music Applejuice en Silver Linings

, Redactie 3voor12 Den Haag

Morgenavond de Versafdeling met LoYu

En ook It's The Music Applejuice en Silver Linings

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het tweede seizoen van de Versafdeling is in volle gang en ook morgenavond, woensdag 14 november, is er weer een nieuwe editie. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. De SuperMarkt programmeert hierbij steeds twee acts, de derde is een van de 3voor12 Den Haag Selecteert acts van die maand. Tijdens deze editie staan LoYu, It’s The Music Applejuice en Silver Linings op het programma.

21.15 uur LoYu
LoYu is een Haags duo bestaande uit producer Andreas Lo-A-Njoe (voorheen opererend onder de naam Clipslice) en zangeres/toetsenist Baiba Yurkevich. De basis van deze samenwerking wordt gelegd tijdens Plein Open 2011 als Baiba tijdens een optreden van Clipslice mee doet. Niet lang daarna gaan de twee verder onder de naam LoYu. Beklemmende soundscapes worden afgewisseld met intense beats, met elkaar verbonden door de sprookjesachtige zang van Baiba. Het geheel roept daarbij al snel associaties op met Björk en Massive Attack, maar is toch ook heel eigen. Vorige maand was Loyu nog te zien tijdens de Haagse Pop Week, waar 3voor12 Den Haag een registratie van het optreden maakte.
 
22.00 uur It's The Music Applejuice
It's The Music Applejuice is een indierock powertrio uit Den Haag met sterke riffs en stevige zanglijnen, zoals je die ook hoort bij bands als Therapy?, Queens of the Stone Age en Audioslave. De drie leden weten hun ruimte binnen de band goed te vullen, zonder daarbij hun medebandleden te overstemmen. Dit lijdt tot een strak, dynamisch geluid wat zowel op plaat terug te horen is als bij de liveshows.
 
22.45 uur Silver Linings
Silver Linings is een vijfkoppige band uit de regio Rotterdam. De leden van de band hebben hun sporen (internationaal) ruim verdiend met bands zoals 50 Percent OFF, Death Letters en Maybee. Deze combinatie zorgt voor een frisse en energieke sound en een mix van poppunk met een flinke dosis hardrock. Energieke en krachtige stukken worden afgewisseld door melodische gitaarlijnen en pakkende vocals. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de band ondanks zijn korte bestaan nu al de 'Grote Prijs van Ridderkerk' in de wacht heeft weten te slepen.
 
De Versafdeling @ SuperMarkt
Woensdag 14 november
Aanvang: 21.00 uur / gratis entree
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag