Film It Yourself: L4 op Bevrijdingsfestival Den Haag

Download de app en film mee

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Morgen, zaterdag 5 mei, vindt het Bevrijdingsfestival Den Haag plaats op en rondom het Spuiplein. Eén van de optredende artiesten is de Haagse hiphopformatie L4 dat samen met verschillende gastmuzikanten zal optreden. 3voor12 Den Haag zal tijdens het optreden gaan filmen met het Film It Yourself project en jij kunt ook mee doen! Lees hier hoe het werkt.

Wat is Film It Yourself?
Film It Yourself is het community film platform van de VPRO. Samen met jullie willen we bij zoveel mogelijk concerten behalve het geluid ook het beeld verzamelen om zo bijzondere artiesten een nog groter publiek te kunnen bieden. Jij filmt met je mobiel, wij doen een goede geluidsopname van het optreden erbij, FIY maakt er automatisch een clip van het concert van. Zo filmden we afgelopen week het optreden van Woot op het Life I Live festival.

Film It Yourself op Bevrijdingsfestival Den Haag
Tijdens het Bevrijdingsfestival Den Haag zal 3voor12 Den Haag het optreden van L4 gaan filmen. Het gaat hierbij om het nummer ‘Day & night’, het zevende nummer in de set. De band zal het nummer van tevoren duidelijk aankondigen. Het optreden van L4 vindt plaats van 17.10 tot 17.50 uur op het Spuiplein en nu is het zo dat hoe meer mensen er mee doen met filmen, hoe leuker het eindresultaat zal worden. Dus doe vooral mee. Hieronder staat beschreven hoe je mee kunt doen aan Film It Yourself.

Hoe gaat het in zijn werk?
- Allereerst heb je een iPhone nodig. Film It Yourself werkt via een applicatie, die op dit moment nog het beste werkt op een iPhone. Ga naar de App Store en download de applicatie.
- Ga om 17.10 uur naar het optreden van L4 op het Spuiplein in Den Haag. Het nummer 'Day & night' wordt gefilmd. De band zal voorafgaand aan het nummer even waarschuwen dat er begonnen kan worden met filmen. Film bij voorkeur het volledige nummer.
- Upload na afloop je video(‘s) met de FIY app. Doe dit uiterlijk zondag 6 mei.
- 3voor12 Den Haag verzamelt alle filmpjes en maakt er een interactieve FIY player die je overal kunt embedden.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan vooral even een mailtje, redactie@3voor12denhaag.nl!