Nieuwe opzet Peter Tetteroo Bokaal 2012 Nieuwe opzet Peter Tetteroo Bokaal 2012

Voorrondes in Speakers

, Redactie 3voor12 Den Haag

Nieuwe opzet Peter Tetteroo Bokaal 2012

Voorrondes in Speakers

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Peter Tetteroo Bokaal, de bandwedstrijd van het in Delft gevestigde festival Westerpop, krijgt dit jaar een vernieuwde opzet. De finaleavond op de vrijdag voorafgaand aan het festival blijft ongewijzigd, maar voorafgaand aan deze finale zal er een drietal voorrondes worden gehouden in Speakers te Delft.

In een vernieuwde samenwerking met Speakers, zullen op drie donderdagen in mei en juni voorronden plaatsvinden. Het betreft 10 mei, 31 mei en 7 juni. Een commissie zal bepalen welke acts er deel mogen nemen aan de voorronden. Tijdens de voorronden bepaalt het publiek welke acts er uiteindelijk naar de finaleavond gaan op vrijdag 24 augustus. De winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal mag het festival het daaropvolgende jaar openen. In 2011 won Sir James (foto) de wedstrijd.

Inschrijven voor Peter Tetteroo Bokaal
Bands, acts en singer-songwriters kunnen zich heel makkelijk aanmelden op de website van Westerpop middels een gedigitaliseerd aanmeldingsformulier. De inschrijving loopt tot 15 april, inschrijvingen daarna worden niet meer in behandeling genomen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag