Haagse YouBox Top 5 (week 9) Haagse YouBox Top 5 (week 9)

Welke albums werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 9)

Welke albums werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

Haagse YouBox Top 5

1. Red Light Babies - ‘Help!’
De Haagse rockband Red Light Babies rondom Frank Leenen (The Ties) doet het ook deze week weer goed in de Haagse YouBox Top 5. Onlangs speelde de band in het HPC Muziekcafé tijdens het HPC Winterfest en in de Haagse YouBox Top 5 is de band na een week afwezigheid weer terug op de nummer 1 positie.

2. Mullet - ‘This Isn’t Coldplay’
De winnaar van de publieks- en promotieprijs tijdens Talent Event 2011/2012. Met de eerste demo ‘This Isn’t Coldplay’ van de Haagse rockband Mullet blijft de band deze week staan op nummer 2. Op zaterdag 10 maart is de band te zien tijdens de 25e Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé.

3. Bombay Show Pig - ‘Baby, It’s A Face’
Onlangs verscheen de eerste single ‘Sancho Panza’ van het debuutalbum dat in april zal verschijnen, maar voorlopig doet de EP ‘Baby, It’s A Face’ het ook nog goed. In januari gaf Bombay Show Pig nog een succesvol optreden op Noorderslag in Groningen. Deze week zakt het album van nummer 1 naar nummer 3.

4. The Klaus Kinskies - ‘Don’t Trust Blondes’
Deze week komt het album ‘Don’t Trust Blondes’ van de Haagse multi-instrumentalist Dries Twijnstra nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5. Het album werd in 2010 uitgebracht onder de naam The Klaus Kinskies en staat vol muzikaal experiment. Deze week staat ‘Don’t Trust Blondes’ op nummer 4.

5. L4 - ‘It Will Be What It Is 4 As Long As We Let It Last’
Het meest recente album in de Haagse YouBox, het tweede album van de Haagse hiphopformatie L4, komt deze week nieuw binnen op nummer 5. Op ‘It Will Be What It Is 4 As Long As We Let It Last’ werkt de band onder andere samen met April Darby, Blitz The Ambassador en voormalig bandlid Jon Tarifa.
 

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- L4 - ‘It Will Be What It Is 4 As Long As We Let It Last’
- The Bohemes - ‘To The Ears Of The Night’
- Mullet - ‘This Isn’t Coldplay’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums. Jouw album, demo of EP ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag


Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Den Haag FM en Westpop Online, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

De Haagse YouBox is onderdeel van de Haagse Popserver, dé online database over muziek uit de Haagse regio. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een geheel nieuwe versie van de Haagse Popserver, die begin maart gepresenteerd zal worden.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag