Haagse YouBox Top 5 (week 8) Haagse YouBox Top 5 (week 8)

Welke albums werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 8)

Welke albums werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

Haagse YouBox Top 5

1. Bombay Show Pig - ‘Baby, It’s A Face’
Onlangs verscheen de eerste single van het debuutalbum dat in april zal verschijnen, maar voorlopig doet de EP ‘Baby, It’s A Face’ het ook nog goed. In januari gaf Bombay Show Pig nog een succesvol optreden op Noorderslag in Groningen. Deze week is het album terug op de eerste plaats.

2. Mullet - `This Isn't Coldplay'
De winnaar van de publieks- en promotieprijs tijdens Talent Event 2011/2012. Met de eerste demo ‘This Isn’t Coldplay’ van de Haagse rockband Mullet stijgt de band deze week naar de tweede plek binnen in de Haagse YouBox Top 5. Mullet is ook te zien geweest op het HPC Winterfest.

3. Balcony - 'For You, My Love'
Weer terug in de Haagse YouBox Top 5 is de debuut-EP van de Haags/Amsterdamse band Balcony. De band speelde tijdens de Haagse PopWeek 2011 en werd afgelopen november verkozen tot 3VOOR12 Den Haag Selecteert act.

4. Red Light Babies - ‘Help!’

De Haagse rockband Red Light Babies rondom Frank Leenen (The Ties) doet het deze week jammer genoeg niet zo best in de Haagse YouBox Top 5. Afgelopen zaterdag (18 februari) speelde de band in het HPC Muziekcafé tijdens het HPC Winterfest. In de Haagse YouBox Top 5 zakt de band van nummer 1 naar nummer 4.

5. ZiRe - 'Schaakstuk'
Nieuw op de nummer 5 positie van de Haagse YouBox Top 5 is de debuut mixtape 'Schaakstuk' van de hiphop formatie ZiRe uit 2010.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- L4 - ‘It Will Be What It Is 4 As Long As We Let It Last’
- The Bohemes - ‘To The Ears Of The Night’
- Mullet - ‘This Isn’t Coldplay’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums. Jouw album, demo of EP ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag


Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Den Haag FM en Westpop Online, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

De Haagse YouBox is onderdeel van de Haagse Popserver, dé online database over muziek uit de Haagse regio. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een geheel nieuwe versie van de Haagse Popserver, die begin maart gepresenteerd zal worden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag