Haagse YouBox Top 5 (week 52)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Woot - 'Son Of A'
Nog maar net aan de Haagse YouBox toegevoegd, en het album staat nu al op de hoogste positie: 'Son Of A' van Woot is ook deze week met afstand het populairste album. Lees hier de eindejaarssessie wat wij met hen hebben gehouden.

2. Leona - 'The Official Bootleg Volume One'
Leona Philippo is hot. Na het winnen van 'The Voice Of Holland' wil iedereen meer horen van deze zangeres. En zo kwam ineens haar oude album uit 2006 vorige week binnen op de tweede plek. Deze week blijft het album stationair op dezelfde plek staan.
 

3. De Kraaien - 'USBekistan'
Geen Haagse act die de afgelopen tijd meer in de media is geweest dan De Kraaien. Met het uitbrengen van de videoclip en single 'Ik vind je lekker' is de formatie act niet van de radio af te slaan en inmiddels is het nummer flink aan het stijgen in de charts. In de Haagse YouBox Top 5 is deze week echter niet 'Ik vind je lekker' te vinden, maar 'USBekistan', de EP uit 2011.

Het album van Mullet is deze week weer terug in de Haagse YouBox Top5. Het afgelopen jaar is voor Mullet bijna één groot hoogtepunt geweest. Lees hier de eindejaarssessie die wij met hen hebben gehouden.
5. Alexander McKenzie & The Underpaid - 'Ambivalence'
Op nummer 5 deze week een van de 3voor12 Den Haag Selecteert acts van deze maand, Alexander McKenzie & The Underpaid uit Den Haag/Rotterdam. Eerder deze maand stond de band in de SuperMarkt en onlangs was het de beurt aan Tivoli. Lees hier ook het interview dat we met de formatie hadden.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- The Levi's - 'Changing Tires'
- Woot - 'Son Of A'
- Groove Embassy - 'Disfunktional'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Weissmuller - 'Endlessly fall'
- Long Conversations - ‘Chinup song’
- DI-RECT & Kern Koppen - 'Say something'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.