Haagse YouBox Top 5 (week 50) Haagse YouBox Top 5 (week 50)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 50)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - 'Ik vind je lekker'
Geen Haagse act die de afgelopen tijd meer in de media is geweest dan De Kraaien. Met het uitbrengen van de videoclip en single 'Ik vind je lekker' is de formatie act niet van de radio af te slaan en inmiddels is het nummer flink aan het stijgen in de charts. Zo ook in de Haagse YouBox Top 5 waar het nummer deze week op nummer 1 binnen komt.

2. Handsome Poets - 'Sky on fire'
Het nieuwe album 'Sky On Fire' van Handsome Poets is net uit, maar de titeltrack van het album werd in de zomer al uitbracht en onder andere gebruikt door de NOS voor de Olympische Spelen. Op donderdag 20 december staat de band in het Paard van Troje, de videoclip staat deze week op nummer 2.

3. Alexander McKenzie & The Underpaid - 'Ambivalence'
Op nummer 3 deze week een van de 3voor12 Den Haag Selecteert acts van deze maand, Alexander McKenzie & The Underpaid uit Den Haag/Rotterdam. Afgelopen woensdag stond de band in de SuperMarkt en zaterdag is Tivoli aan de beurt. Lees binnenkort ook het interview dat we met de formatie hadden.

4. Roadkill - Land Of The Dead
De deels Haagse metalband Roadkill blijft zich handhaven in de Haagse YouBox Top 5. Nog altijd fluctueert de positie in de top 5 nog wel eens, maar het album 'Land Of The Dead' blijft goed scoren. Deze week op nummer 4.
 

5. DI-RECT & Kern Koppen - 'Say something'
De Haagse bands DI-RECT en Kern Koppen sloegen de handen ineen en maakte samen een nieuwe versie van het nummer 'Say something', van het album 'Time Will Heal Our Senses'. Eerder deze week werd het nummer nog live gespeeld bij Giel en deze week komt het nummer nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5 op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- The Levi's - 'Changing Tires'
- Woot - 'Son Of A'
- Groove Embassy - 'Disfunktional'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Weissmuller - 'Endlessly fall'
- Long Conversations - ‘Chinup song’
- DI-RECT & Kern Koppen - 'Say something'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag