Haagse YouBox Top 5 (week 48) Haagse YouBox Top 5 (week 48)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 48)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Mullet - 'Down With The Ship'
Ze waarschuwden ons al op Facebook, en het is de heren gelukt: de vijfkoppige metal/rockband kwam twee weken geleden 'gewoon' binnen op de hoogste positie van de Haagse YouBox Top 5! Onlangs presenteerde Mullet zijn debuutalbum in Musicon waar het goed werd ontvangen. Lees hier hoe wij de presentatie hebben ervaren. Ook deze week blijft het album stevig op nummer 1 staan.

2. Lyssa - 'The Galaxy Sessions'
Terug in de Haagse YouBox Top 5 na een korte afwezigheid is 'The Galaxy Sessions' van Lyssa. De Haagse rockband werd in 2003 opgericht door Steef Tomas (drums) en Marten Junior de Munck Mortier (gitaar en zang). Sinds 2008 is Julius Rense (bass) een vaste waarde en in 2012 is met Ritchy Jonathans (multi-instrumentalist) voorlopig het laatste vaste bandlid aan de formatie toegevoegd. De band staat deze week op nummer 2.

3. No Reply - 'Tangled In The World'
Inmiddels bijna een vaste waarde in de Haagse YouBox Top 5. Met de eerder dit jaar uitgebrachte EP 'Tangled In The World' stond de jonge poprockband wekenlang op nummer 1. Twee weken geleden kwam de band opnieuw de Top 5 binnen op de tweede plaats, zakte vorige week weer naar nummer 4 en staat deze week weer op 3.

4. Roadkill - 'Land Of The Dead'
Nadat de band Roadkill twee weken geleden met het nieuwe album 'Land Of The Dead' zakte naar laatste plek in de Haagse YouBox Top 5, steeg de deels Haagse formatie vorige week weer naar nummer 2 en deze week verder naar 4. Het album werd geproduceerd door Serge Naberman (bekend van de band Rebelstar) en telt elf nummers en een bonustrack.
Een paar weken geleden stond Bombilate nog op nummer 1, daarna op nummer 4, toen weer nummer 2 en twee weken geleden zakte Bombilate nog een plekje naar derde positie. Vorige week zakte de band verder naar nummer 5 waar het deze week blijft staan. Tijdens de Haagse Pop Week speelde de Haagse soul/funkband de sterren van de hemel in de Zwarte Ruiter.

 

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Groove Embassy - 'Disfunktional'
- Mullet - 'Down With The Ship'
- A Cure For Gravity- 'Side Effects'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- DI-RECT & Kern Koppen - 'Say something'
- De Kraaien - 'Ik vind je lekker'
- Ravage! Ravage! - 'Trick mirror'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag