Haagse YouBox Top 5 (week 47) Haagse YouBox Top 5 (week 47)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 47)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Mullet - 'Down With The Ship'
Ze waarschuwden ons al op Facebook, en het is de heren gelukt: de vijfkoppige metal/rockband kwam vorige week 'gewoon' binnen op de hoogste positie van de Haagse YouBox Top 5! Vorige week zaterdag presenteerde Mullet zijn debuutalbum in Musicon waar het goed werd ontvangen. Lees hier hoe wij de presentatie hebben ervaren. Deze week blijft het album stevig op nummer 1 staan.

2. Roadkill - 'Land Of The Dead'
Nadat de band Roadkill vorige week met het nieuwe album 'Land Of The Dead' zakte naar laatste plek in de Haagse YouBox Top 5, stijgt de deels Haagse formatie deze week weer naar nummer 2. Het album werd geproduceerd door Serge Naberman (bekend van de band Rebelstar) en telt elf nummers en een bonustrack.

3. De Kraaien - 'USBekistan'
Geen Haagse act die deze week meer in de media is geweest dan De Kraaien. Met het uitbrengen van de videoclip en single 'Ik vind je lekker' is de urban chaos act niet van de radio af te slaan. Vanaf nu is de videoclip ook te zien in de Haagse YouBox, maar ook het oudere werk doet het nog goed. Deze week staat 'USBekistan' op nummer 3.

4. No Reply - 'Tangled In The World'
En daar waren ze vorige week ineens weer, No Reply. Met de eerder dit jaar uitgebrachte EP 'Tangled In The World' stond de jonge poprockband wekenlang op nummer 1. Vorige week kwam de band opnieuw de Top 5 binnen op de tweede plaats, maar zakt deze week weer nar nummer 4.

Een paar weken geleden stond Bombilate nog op nummer 1, daarna op nummer 4, toen weer nummer 2 en vorige week zakte Bombilate een plekje naar derde positie. Deze week zakt de band verder naar nummer 5. Tijdens de Haagse Pop Week speelde de Haagse soul/funkband de sterren van de hemel in de Zwarte Ruiter.

 

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Mullet - 'Down With The Ship'
- A Cure For Gravity- 'Side Effects'
- The Light Parade - 'Fragments'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- De Kraaien - 'Ik vind je lekker'
- Ravage! Ravage! - 'Trick mirror'
- F - 'Funck'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag