Haagse YouBox Top 5 (week 42) Haagse YouBox Top 5 (week 42)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 42)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

Eén van de nieuwe albums in de Haagse YouBox is de eerste demo van de nieuwe formatie Bombilate. Op de demo staan twee nummers. De Haagse soul/funkband was afgelopen maandag te zien in de Zwarte Ruiter tijdens de Haagse Pop Week en de demo stijgt deze week een plek naar nummer 1.

 

2. Roadkill - 'Land Of The Dead'
Het nieuwe album 'Land Of The Dead' van de deels Haagse formatie Roadkill kwam twee weken geleden met stip binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. Daar bleef het album vorige week stevig staan, maar zakt deze week een plek naar nummer 2. Het album werd geproduceerd door Serge Naberman (bekend van de band Rebelstar) en telt elf nummers en een bonustrack.

3. Lyssa - 'The Galaxy Sessions'
Ook te zien tijdens de Haagse Pop Week was de garagerockband Lyssa. Het viertal was te zien in De Bieb waar de band een goede indruk wist te maken. De EP 'The Galaxy Sessions' telt vijf nummers en komt deze week nieuw binnen op nummer 3.

4. The Light Parade - 'Fragments'
Het is duidelijk het thema van deze editie van de Haagse YouBox Top 5; de Haagse Pop Week. Want ook de op nummer 4 genoteerde EP 'Fragments' is afkomstig van een op het festival spelende act; The Light Parade.

5. No Reply - 'Tangled In The World'
Weer terug van even weg geweest uit de Haagse YouBox Top 5; No Reply. Met de eerder dit jaar uitgebrachte EP 'Tangled In The World' stond de jong poprockband wekenlang op nummer 1. Deze week staan ze bescheiden op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- The Light Parade - 'Fragments'
- Bombilate - 'Demo'
- When Logic Fails - 'A Countdown
 To Infinity'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Kane - 'Come together'
- DI-RECT - 'Still life'
- Soul Sister Dance Revolution - 'Hold the line'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag