Haagse YouBox Top 5 (week 41) Haagse YouBox Top 5 (week 41)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 41)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Roadkill - 'Land Of The Dead'
Het nieuwe album 'Land Of The Dead' van de deels Haagse formatie Roadkill kwam vorige week met stip binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. Daar blijft het album deze week stevig staan Het album werd geproduceerd door Serge Naberman (bekend van de band Rebelstar) en telt elf nummers en een bonustrack.
 
Eén van de nieuwe albums in de Haagse YouBox is de eerste demo van de nieuwe formatie Bombilate. Op de demo staan twee nummers. De Haagse soul/funkband is aanstaande maandag te zien in de Zwarte Ruiter tijdens de Haagse Pop Week.
 

 

3. The Fudge - 'Moviestar'
Met de nieuwe videoclip 'Moviestar', onlangs gepresenteerd in de SuperMarkt, levert The Fudge opnieuw een indrukwekkend stukje huisvlijt af. Exploderende kartonnen dozen en aliens aan touwtjes, wat wil een mens nog meer? Niet gek dus dat de videoclip deze week stijgt van nummer 5 naar nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5.

Vorige week werd bekend dat de Haagse band Soul Sister Dance Revolution door 3FM bestempeld is als Serious Talent en meteen bracht de band de eerste single en videoclip uit, 'Hold the line'. In het najaar gaat de band op tour met DI-RECT en zaterdag 20 oktober is de band te zien in het Paard van Troje tijdens de Haagse Pop Week. Deze week komt de video binnen op nummer 4.
Het Haagse italo duo Topless gaat lekker! In augustus kwam de eerste videoclip van de formatie uit, 'Say you love me', en volgende week is Topless te zien op het Amsterdam Dance Event (ADE). Deze week komen de heren nieuw binnen op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5.
 

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- The Light Parade - 'Fragments'
- Bombilate - 'Demo'
- When Logic Fails - 'A Countdown
 To Infinity'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Kane - 'Come together'
- DI-RECT - 'Still life'
- Soul Sister Dance Revolution - 'Hold the line'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag