Haagse YouBox Top 5 (week 40) Haagse YouBox Top 5 (week 40)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 40)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Roadkill - 'Land Of The Dead'
Het nieuwe album 'Land Of The Dead' van de deels Haagse formatie Roadkill komt deze week met stip binnen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. Het album werd geproduceerd door Serge Naberman (bekend van de band Rebelstar) en telt elf nummers en een bonustrack.

 
Onlangs bracht de Haagse band Woot de nieuwe EP 'Son Of A', maar in de Haagse YouBox blijft men gewoon nog naar de eerste EP uit 2009 luisteren. Het trio is net terug van het Reeperbahn Festival en optredens in Marokko. Op donderdag 18 oktober speelt Woot tijdens de Haagse Pop Week in de 330live. Woot blijft deze week staan op nummer 2 in de Haagse YouBox Top 5.

 

De Kraaien, al maanden één van de populairste acts in de Haagse YouBox, daalt deze week een paar plekjes. De videoclip bij het nummer '1&2' daalt van nummer 1 naar nummer 3. Op zaterdag 13 oktober zijn de heren van De Kraaien te zien in het Paard van Troje tijdens Ongetemd.
 
De band zit momenteel midden in de clubtour door Nederland. Zo staat de band donderdag 11 oktober in de Sugarfactory en op zaterdag 20 oktober in het LVC in Leiden. De videoclip 'Coming down that road' staat deze week op nummer 4 in de Haagse YouBox Top 5.

5. The Fudge - 'Moviestar'
Met de nieuwe videoclip 'Moviestar', vorige week gepresenteerd in de SuperMarkt, levert The Fudge opnieuw een indrukwekkend stukje huisvlijt af. Exploderende kartonnen dozen en aliens aan touwtjes, wat wil een mens nog meer? Niet gek dus dat de videoclip deze week binnenkomt op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Bombilate - 'Demo'
- When Logic Fails - 'A Countdown
 To Infinity'
- The Stream - 'Full House'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- DI-RECT - 'Still life'
- Soul Sister Dance Revolution - 'Hold the line'
- The Fudge - 'Moviestar'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag