Haagse YouBox Top 5 (week 4) Haagse YouBox Top 5 (week 4)

Welke albums werden het meest beluisterd?

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 4)

Welke albums werden het meest beluisterd?

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

Haagse YouBox Top 5

1. Talent Event 2011/2012
Vanavond (vrijdag 27 januari) vindt de finale van Talent Event 2011/2012 plaats in het Paard van Troje. Niet gek dus dat de verzamel-cd met nummers van B Sharp, Crystal Water, AlfabetNL, Kreatones, Quintus en Mullet deze week, net als vorige week, op nummer 1 staat.

2. Red Light Babies - ‘Help!’
De nieuwe Haagse rockband Red Light Babies rondom Frank Leenen (The Ties) blijft het goed doen in de Haagse YouBox Top 5. Hoewel het op het moment best rustig is qua optredens, stijgt de band deze week toch van nummer 3 naar nummer 2.

3. Bombay Show Pig - ‘Baby, It’s A Face’
Onlangs verscheen de eerste single van het debuutalbum dat in april zal verschijnen, maar voorlopig doet de EP ‘Baby, It’s A Face’ het ook nog goed. Deze week zakt het album van nummer 2 naar nummer 3.

4. The Sound Of Amnesia - ‘Culture, Blood, Religion’
Weer terug in de Top 5, het album ‘Culture, Blood, Religion’ uit 2006. Inmiddels alweer een oudje maar toch nog regelmatig beluisterd in de Haagse YouBox. Het album komt deze week binnen op nummer 4.

5. Fexet - ‘Never Say Never’
De Haagse punkband Fexet heeft net vijf dagen doorgebracht in de Basement Studio om samen met Bas van Wageningen (DI-RECT) een nieuwe EP op te nemen. De nieuwe EP wordt verwacht in maart, dus tot die tijd moeten we het nog even met ‘Never Say Never’ doen. Deze week blijft het album staan op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Yonkers - ‘Hard Cases & Bad Ass Faces’
- Kookaburra - Ash Berry Road
- Talent Event 2011

Haagse YouBox
De Haagse YouBox werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums. Jouw album, demo of EP ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag


Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Den Haag FM en Westpop Online, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

De Haagse YouBox is onderdeel van de Haagse Popserver, dé online database over muziek uit de Haagse regio. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een geheel nieuwe versie van de Haagse Popserver, die begin maart gepresenteerd zal worden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag