Haagse YouBox Top 5 (week 39) Haagse YouBox Top 5 (week 39)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 39)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

Dat De Kraaien populair zijn in de Haagse YouBox was al een tijdje duidelijk. Toch is er een nieuwe notering van de formatie. Deze week staat namelijk niet 'USBekistan' op nummer 1, maar de videoclip bij het nummer '1&2'. Deze week werd overigens ook bekend dat De Kraaien op het Ongetemd feest op zaterdag 13 oktober in het Paard van Troje staat.
 
Onlangs bracht de Haagse band Woot de nieuwe EP 'Son Of A', maar in de Haagse YouBox blijft men gewoon nog naar de eerste EP uit 2009 luisteren. Het trio is net terug van het Reeperbahn Festival en optredens in Marokko. Op donderdag 18 oktober speelt Woot tijdens de Haagse Pop Week in de 330live.

 

De jonge Haagse poprockband No Reply stijgt weer een paar plekjes van nummer 5 naar nummer 3. Met de EP 'Tangled In The World' gooien de heren en dame hoge ogen. De band is geselecteerd voor de Beach Battle 2012/2013 en vrijdag 5 oktober staat de band samen met Los Jalapeños en Fexet in het Paardcafé.
Gisteravond was Supra Naturals nog te zien tijdens de Popronde in Delft, waarmee de komende tijd nog meer steden aangedaan zullen worden. 'Outlawed', inmiddels alweer de derde videoclip van het Haagse trio, is pas net uit maar komt deze week wel binnen op nummer 4 in de Haagse YouBox Top 5.

 

5. DI-RECT - 'My generation'
De tijd met zanger Tim Akkerman lijkt alweer eeuwen geleden voor DI-RECT, toch is hij nog niet vergeten. Met de videoclip van 'My generation', de cover van The Who uit 2001, staat DI-RECT deze week namelijk op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- The Stream - 'Full House'
- Roadkill - 'Land Of The Dead'
- Audiodaycare - ‘Evolver’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- The Fudge - 'Moviestar'
- Bombay Show Pig - 'Timewaster'
- Supra Naturals - 'Outlawed'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag