Haagse YouBox Top 5 (week 37) Haagse YouBox Top 5 (week 37)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 37)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

Afgelopen week stonden ze nog te spelen tijdens The European Life I Live festival, en nu komt NiCad binnen op de hoogste positie. 'The Hill' stamt alweer uit 208, maar de heren zijn bezig met hun derde album welke binnenkort gaat uitkomen.
Het electronische hiphop/dance duo Rät N FrikK komt deze week met hun uit 2010 afkomstige album 'Cumlaute // The Freaxperiment' nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5. Afgelopen woensdag hebben ze bekend gemaakt dat zij een boekingscontract hebben getekend bij Heroes Publishing, een samenwerkingsverband tussen Heroes Management en AT Productions.

 

Het gaat goed met Bombay Show Pig. Na hun Afrika avontuur hebben ze onlangs de videoclip 'Timewaster' uitgebracht met materiaal geschoten tijdens hun tour daar. En ze zijn ook nog eens genomineerd voor de 3voor12award! Nieuw binnen deze week op nummer 3.

 

4. Kern Koppen - ‘Nulpunt’

De Haagse hiphopformatie Kern Koppen komen deze week binnen op plekje 4 met hun album 'Nulpunt' uit 2009. De afgelopen periode reisden ze mee met Jam de la Crème naar Sziget.
De jonge Haagse poprockband No Reply blijuven deze week staan op nummer 5. Met hun EP 'Tangled In The World' gooien de heren en dame hoge ogen. De band is geselecteerd voor de Beach Battle 2012/2013.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Audiodaycare - ‘Evolver’
- New Year’s Hero - ‘Friends Like This’
- Jai Guru Deva - ‘Welcome To Jihlava’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - ‘Friends’
- Splendid - 'The beach'
- F - ‘Flesh to flesh’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag