Haagse YouBox Top 5 (week 35) Haagse YouBox Top 5 (week 35)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 35)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

En daar zijn ze weer hoor. De heren zakten vorige week naar nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5, maar zijn nu gewoon weer terug op nummer 1. De afgelopen maanden waren de heren te zien op Beatstad, Schollenpop en Plein Open, maar voor de komende tijd staan er nog geen optredens in de agenda.
Zangeres Leona Philippoe sloot ooit de Haagse KoninginneNach af op het Haagse podium op het Kerkplein. Afgelopen week stond ze ineens weer volop in de schijnwerpers door haar deelname aan The Voice Of Holland. Het album ‘The Official Bootleg’ met onder andere live versies van ‘Strut it’ en ‘Platinum lips’ komt deze week nieuw binnen op nummer 2 in de Haagse YouBox Top 5.
Vorige week trad de band voor het eerst sinds lange tijd weer op in Den Haag, en wel in het Paardcafé. Met nieuwe gitarist overigens, niemand minder dan Alex van den Kleyenberg (Neighbour Neighbour). De videoclip bij ‘The edge’ staat deze week op nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5.

4. Blaaskaak - ‘Rolmodel’

Rapper Blaaskaak stond vorige week nog in de finale van de Peter Tetteroo Bokaal tijdens het in Delft gevestigde festival Westerpop. Hij won de wedstrijd niet, maar komt met zijn nummer ‘Rolmodel’ wel mooi nieuw binnen op nummer 4 in de Haagse YouBox Top 5.
De jonge Haagse poprockband No Reply wist vorige week De Kraaien van de koppositie te stoten, maar zakt deze week weer terug naar nummer 5. Met hun EP 'Tangled In The World' gooien de heren en dame hoge ogen. Aanstaande zaterdag 1 september speelt de band op Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé. Ook is de band geselecteerd voor de Beach Battle 2012/2013.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Audiodaycare - ‘Evolver’
- New Year’s Hero - ‘Friends Like This’
- Jai Guru Deva - ‘Welcome To Jihlava’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - ‘Friends’
- Splendid - 'The beach'
- F - ‘Flesh to flesh’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag