Haagse YouBox Top 5 (week 34) Haagse YouBox Top 5 (week 34)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 34)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - 'Tangled In The World'
Er is een nieuwe nummer één, of eigenlijk een teruggekeerde nummer één. De jonge Haagse poprockband No Reply heeft De Kraaien van de koppositie gestoten. Met hun EP 'Tangled In The World' gooien de heren en dame hoge ogen. Op 16 september staat No Reply in het FAST Surfdorp en ook is de band geselecteerd voor de Beach Battle 2012/2013.

2. Kern Koppen - ‘NulPunt’
Voorafgaand aan het album ‘Eén’ bracht de Haagse hiphopformatie Kern Koppen maandelijks een editie van NulPunt uit. Maar liefst negen maanden lang werden steeds drie tracks gratis als download aangeboden. De in totaal 27 tracks staan verzameld in de Haagse YouBox en de compilatie komt deze week nieuwe binnen op nummer 2.

3. De Kraaien - 'USBekistan'
Geen nummer één positie voor De Kraaien deze week. De heren zakken deze week naar nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5. De afgelopen maanden waren de heren te zien op Beatstad, Schollenpop en Plein Open, maar voor de komende tijd staan er nog geen optredens in de agenda.

4. The Fudge - ‘Morning Comes Again’
Eind deze maand presenteert de deels Haagse formatie The Fudge een gloednieuwe single met bijbehorende videoclip. De presentatie vindt zowel in Amsterdam (27 september) als in Den Haag (28 september) plaats. Tot die tijd doen we het nog even met het fijne debuutalbum ‘Morning Comes Again’. Deze week op nummer 4.

5. F - ‘Flesh to flesh’
Gisteravond werd de nieuwe single en videoclip van de Haagse funkrockband F gepresenteerd in de SuperMarkt, ‘Friends’. Voorganger ‘Flesh to flesh’ is daarmee echter nog niet vergeten en het nummer met bijbehorende videclip komt deze week binnen op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox

Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
 
En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
 
Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag