Haagse YouBox Top 5 (week 33) Haagse YouBox Top 5 (week 33)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 33)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - 'USBekistan'
En ja hoor, daar staan ze weer, op nummer één. Wie krijgt De Kraaien ooit nog van de koppositie gestoten? De afgelopen maanden waren de heren te zien op Beatstad, Schollenpop en Plein Open, maar de komende tijd staan er nog geen optredens in de agenda.

2. No Reply - 'Tangled In The World'
Een andere veel geziene gast in de Haagse YouBox Top 5 is No Reply, de jonge Haagse poprockband. Met hun EP 'Tangled In The World' gooien de heren en dame ook deze week weer hoge ogen en staat de band deze week op nummer 2. Net als vorige week overigens.

3. Balcony - 'For You, My Love'
De rest van de top 5 is volledig anders dan vorige week. Zo ook de nummer 3. Dat is deze week de EP 'For You, My Love' van de band Balcony. Vorige maand was de band nog te zien op het Summertime Festival op de Grote Markt, maar daarbuiten is het erg stil rondom Balcony.

4. Los Jalapeños - 'The Afterparty Shakedown'
Het Haagse rock 'n roll trio bracht eerder dit jaar debuutalbum 'The Afterparty Shakedown' uit en bij het nummer 'Kroxldyphivc' werd ook een videoclip uitgebracht. De band treedt weinig op maar zegt achter de schermen druk bezig te zijn. We zijn benieuwd!

5. Bombay Show Pig - 'Sancho panza'
Dat het goed gaat met Bombay Show Pig is wel duidelijk. De band is net terug van een tour door Zuid-Afrika en de komende maanden staan festivals als Breda Barst, Pleinpop en de Amsterdamse Uitmarkt op het programma. Ook is er een clubtour gepland waarbij onder andere Paradiso, Rotown, Patronaat, Groene Engel en de SuperMarkt worden aangedaan. Videoclip 'Sancho panza' staat deze week op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- New Year’s Hero - ‘Friends Like This’
- Jai Guru Deva - ‘Welcome To Jihlava’
- Antilounge 9

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Splendid - 'The beach'
- F - ‘Flesh to flesh’
- Atlantic Attraction - ‘Rye’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag