Haagse YouBox Top 5 (week 32) Haagse YouBox Top 5 (week 32)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 32)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - ‘USBekistan’
Net als de afgelopen weken staat ‘USBekistan’ van De Kraaien op nummer 1 in de Haagse YouBox. Met nummers als ‘Leggende gelden’ en ‘De wout’ gooit de groep hoge ogen. Afgelopen week waren de heren de afsluitende act van Schollenpop.

2. No Reply - ‘Tangled In The World’
De EP ‘Tangled In The World’ van de Haagse rockband No Reply stijgt deze week een plekje naar nummer 2, nadat het vorige week een weekje op de derde plek bleef staan.

3. VolleToeren - ‘Voor Het Zingen De Kerk Uit‘
De EP ‘Voor Het Zingen De Kerk Uit’ van het Haagse duo VolleToeren zakt deze week naar nummer 3. VolleToeren bestaat uit Eclips en Eqnox. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de tweede EP. Van het nummer ‘Toekomstmuziek’ is tevens een videoclip uitgebracht.

4. Supra Naturals - ‘Recharge’
Nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5 deze week is de videoclip van Supra Naturals genaamd ‘Recharge’. Het nummer is afkomstig van de EP ‘Up The Ante’. De videoclip is opgenomen in de SuperMarkt tijdens de EP-presentatie op zaterdag 9 april 2011.

5. The Deaf - ‘1973’
The Deaf komt deze week opnieuw binnen met de videoclip van ‘1973’, afkomstig van debuutalbum ‘Toot Whistle Plunk Boom!’. Afgelopen week waren ze te zien op Schollenpop.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- New Year’s Hero - ‘Friends Like This’
- Jai Guru Deva - ‘Welcome To Jihlava’
- Antilounge 9

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - ‘Flesh to flesh’
- Atlantic Attraction - ‘Rye’
- Billy The Kit feat. Stennis, Duvall & Bnann - ‘Higher’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag