Haagse YouBox Top 5 (week 31) Haagse YouBox Top 5 (week 31)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 31)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - ‘USBekistan’
Net als de afgelopen weken staat ‘USBekistan’ van De Kraaien op nummer 1 in de Haagse YouBox. Met nummers als ‘Leggende gelden’ en ‘De wout’ gooit de groep hoge ogen. Vorige week waren de heren te zien als afsluitende act op Plein Open, en dit weekend staat Schollenpop op het programma.

2. VolleToeren - ‘Voor Het Zingen De Kerk Uit‘
De EP ‘Voor Het Zingen De Kerk Uit’ van het Haagse duo VolleToeren komt deze week nieuw binnen op nummer 2 in de Haagse YouBox Top 5. VolleToeren bestaat uit Eclips en Eqnox. Op dit moment wordt gewerkt aan de tweede EP. Van het nummer ‘Toekomstmuziek’ is tevens een videoclip uitgebracht.

3. No Reply - ‘Tangled In The World’
Sinds vorige week weer terug in de Haagse YouBox Top 5 is de Haagse rockband No Reply. De EP ‘Tangled In The World’ kwam binnen op plekje nummer 3 en blijft daar ook deze week staan.

4. Billy the Kit - ‘Higher’ (feat. Stennis, Duvall & Bnann)
De Haagse dj Billy the Kit (voorheen Billy the Klit) bracht eerder dit jaar een nieuwe single uit. Op ‘Higher’ werkt hij samen met Stennis (Dennis Weening), Duvall en Bnann. De videoclip van het nummer staat deze week op nummer 4.

5. DNG - ‘Regardless’
Ook weer terug in de Haagse YouBox Top 5 is het album ‘Regardless’ van de Haagse rapper DNG. Met nummers als ‘Welcome to The Hague’,  ‘oNe’ en ‘Chocolate’ doet het voormalig lid van Coup deVillz het nog altijd goed.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- New Year’s Hero - ‘Friends Like This’
- Jai Guru Deva - ‘Welcome To Jihlava’
- Antilounge 9

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - ‘Flesh to flesh’
- Atlantic Attraction - ‘Rye’
- Billy The Kit feat. Stennis, Duvall & Bnann - ‘Higher’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag