Haagse YouBox Top 5 (week 28) Haagse YouBox Top 5 (week 28)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 28)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - ‘USBekistan’

Net als de afgelopen weken staat ‘USBekistan’ van De Kraaien op nummer 1 in de Haagse YouBox. Met nummers als ‘Leggende gelden’ en ‘De wout’ gooit de groep hoge ogen. Morgen zijn ze te zien op Plein Open.

2. Seven - ‘Seven’

Vorige week is het album van rockband Seven binnengekomen op nummer 3. Deze week stijgt het album uit 2006 naar de tweede plek.

 

3. Topless - ‘Topless EP’

Al enkele weken niet meer gezien in de Haagse YouBox Top 5, komt Topless nu weer binnen op de derde plaats. Chris Kühlen en Paja Arsenovic van Topless werken momenteel hard aan nieuw materiaal, waarvan we naar alle waarschijnlijkheid, morgen op Plein Open meer van zullen horen.

 

4. Ed Struijlaart - ‘So not you, so not me’

De top 5 wordt gedomineerd door artiesten die morgen tijdens de 18e editie van Plein Open optreden. Op nummer 4 staat Ed Struijlaart met zijn videoclip van het nummer ‘So not you, so not me’.

 

5. Woot - #1

De EP ‘#1’ van Woot zakt deze week naar plekje nummer 5. De EP stamt alweer uit 2009 en dus wordt het nu toch hoog tijd voor nieuw materiaal.

 

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Jai Guru Deva - ‘Welcome To Jihlava’
- Antilounge 9
- No Reply - ‘Tangled In The World’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Atlantic Attraction - ‘Rye’
- Billy The Kit feat. Stennis, Duvall & Bnann - ‘Higher’
- Rebelstar - ‘Sick mother fucker’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag